Frostbite Kylmähuolto Oy
Frostbite Kylmähuolto Oy
Frostbite Kylmähuolto Oy
Frostbite Kylmähuolto Oy
Y-tunnus:
2742500-9

Jäätävän hyvää kylmälaitteiden huoltoa

Frostbite Kylmähuolto tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita Uudenmaan läänin ja kehyskuntien alueella. Frostbite huoltaa kylmälaitteet merkistä riippumatta ja yli 10 vuoden kokemuksella aina asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.

Tarjoamme palveluitamme niin kaupallisille, kiinteistö- kuin yksityisasiakkaillekin. Suoritamme uusien, pienien ja keskikokoisten laitteistojen asennukset. Samalla autamme asiakasta löytämään parhaat mahdolliset sovellukset ja huomioimme jokaisen yksittäisen työn erityispiirteet ja toimintavaatimukset.

Jos etsit luotettavaa ammattilaista, jolle ystävällisyys, omistautuneisuus ja asiakkaan tarpeet ovat kunnia-asia, niin otathan yhteyttä!

Päivystys 24/7

Hajosivatko laitteet? Olemme käytettävissänne aina silloin, kun meitä tarvitaan.

Tartu luuriin ja ota yhteyttä Frostbiten päivystävään huolto- ja korjauspalveluun!

Frostbite Kylmähuolto päivystää pk-seudulla ja sen kehyskunnissa.

Kaupallinen jäähdytys

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä seikoista liittyen kaupallisen jäähdytyksen huoltoon ja korjauksiin. Hajotessaan jäähdytyslaitteet voivat aiheuttaa mittavia rahallisia tappioita niin liiketoiminnan menetyksinä kuin tuotehäviönäkin.

Frostbite Kylmähuolto toimii ripeästi pienellä vasteajalla, jotta ikäviltä laiterikon aiheuttamilta seikoilta vältyttäisiin.

Meillä on yli 10 vuoden monipuolinen tietämys kylmäalasta, mikä takaa sen, että laitteenne toimivat suorituskykynsä huipulla pitkään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ilmastointi

On laitteistonne sitten vanha tai uusi, meiltä saatte merkistä riippumatta ammattitaitoista sekä ripeää palvelua ympäri vuorokauden, ympäri vuoden!

Huoltoautomme on varustettu laajalla yleisimpien varaosien valikoimalla, mikä säästää asiakkaan aikaa sekä hermoja, minimoiden turhien ajamisien määrän.

Asiakkaamme voi rauhallisin mielin jättää kylmälaitteidensa huollon Frostbiten harteille ja me huolehdimme siitä, että asiakas saa tarvitsemansa palvelun kustannustehokkaaseen hintaan!

Kylmälaiteasennus/Lämpöpumput

Kartoitamme asiakkaan laitetarpeet ja alan suurimpien laitevalmistajien kanssa yhteistyössä toteutamme laadukkaat ja energiatehokkaat kylmä- ja viileäratkaisut.

Asennettava laitteisto räätälöidään aina asiakkaalle optimaaliseksi. Suunniteltaessa kylmäratkaisuja otetaan kylmätehon kartoitus sekä tilantarve huomioon. Toteutamme tämän lisäksi myös huoltosuunnitelman ja ohjeistamme asiakasta häntä koskevissa lakisääteisissä velvoitteissa. Huoltamattoman kylmälaitteen aiheuttamista vahingoista vakuutusyhtiö ei välttämättä korvaa mitään ja tästä syystä huoltosuunnitelman laatiminen ja sen noudattaminen on tärkeää. Mutta ei hätää, me autamme !

Lisäksi asennamme myös lämpöpumput.