murupolku logo/Valokuvaus/Valokuvaus Vantaa/Foto-Hakunila Avoin yhtiö

Palveluita ja tarvikkeita monipuolisesti ja joustavasti!

Foto-Hakunila on vuonna 1984 perustettu monitoimiliike, jonka toiminta jatkuu edelleen. Meiltä saat hyvällä palvelulla passikuvat niin sähköisesti kuin perinteiset paperiversiot. Sähköinen passikuva suoraan poliisin lupahallintoon 17 euroa. 4kpl paperisia passikuvia 14 euroa ja erikoiskoot 17 euroa. Passikuvan ottajalle mukaan vielä 2 erilaista alennusseteliä, jotka voit hyödyntää heti tai vuodenkin päästä.

Meiltä myös älypuhelimet, senioripuhelimet ja perinteiset matkapuhelimet sekä erittäin laaja valikoima matkapuhelintarvikkeita. Jos jotain ei löydy sisällä, tilataan se.

Aina edulliseen hintaan muistitikut sekä muistikortit niin puhelimiin kuin kameroihin. Kameroiden lisäksi valokuvaustarvikkeet löydät kattavasti meiltä, esimerkiksi paljon erilaisia valokuvakehyksiä.

Kellojen lisäksi myös paristonvaihto kelloihin ja muihin laitteisiin sekä kattava valikoima erilaisia paristoja. Erittäin laadukkaat, aidosti suomalaiset Color-Kolmion digikuvat ja muut tuotteet kätevästi meiltä noudettuna ilman postikuluja.

Olemme joustavia, jollet siis löydä täysin mieleistäsi vaihtoehtoa, kysy ihmeessä, saamme tilattua toiveidesi mukaisia laitteita myös suoraan maahantuojilta kätevästi.

Taipaleemme alkoi vuonna 1984 ja meidät löydät Vantaan Hakunilasta, liikekeskuksen ylimmästä kerroksesta, kuten kanta-asiakkaamme hyvin tietävätkin. Katso myös viimeisimmät tarjoukset kotisivuiltamme.

Foto-Hakunila Avoin yhtiö, Vantaa
Foto-Hakunila Avoin yhtiö, Vantaa
Foto-Hakunila Avoin yhtiö, Vantaa
Tuotemerkit
Samsung, Olympus, Sony, Leijona, Casio, Huawei, Cullmann, Insmat, Nedis

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
10:00-14:00
Su
Suljettu
Ma
09:00-18:00
Ti
09:00-17:30
Ke
09:00-17:30
To
09:00-17:30
Pe
09:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Foto-Hakunila Avoin yhtiö

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.