Täyden palvelun matkatoimisto

Forssan Matkatoimisto on suomalainen, vuodesta 1977 alkaen toiminut, yksityinen täyden palvelun matkatoimisto. Kauttamme saat lentoliput, laivaliput, junamatkat, etelänlomat, kaupunkilomat, ammatti-ja erikoismatkat, bussimatkat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kuuntelee ja suunnittelee matkat aina asiakkaan toiveet huomioiden.Onpa sitten kyse perheen tai kaveriporukan matkasta, yrityksesi suunnittelemasta ammattimatkasta, kerro toiveesi meille ja me huolehdimme matkajärjestelyt puolestasi. Ota yhteyttä!

Ammattimatkat

Meillä on 40 vuoden kokemus erikois- ja ammattimatkoista. Teemme jokaisen matkan asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen, vankalla ammattitaidolla. Vuosien aikana luomamme kansainvälinen yhteistyöverkosto kaikkialle maailmaan antaa mahdollisuuden mitä erilaisimpiin kohteisiin ja elämyksiin. Jokainen matka suunnitellaan asiakkaan kanssa hänen toiveita kuunnellen. Erikoisalaamme ovat vuodesta 1977 lähtien olleet maatalousalan ammattimatkat kaikkialle maailmaan.

Muut matkat

Kotisivuiltamme löydät lisätietoa tulevista matkoistamme, voit soittaa, tulla käymään, laittaa sähköpostia tai varata matkan netissä.

Forssan Matkatoimisto Oy, Forssa
Forssan Matkatoimisto Oy, Forssa
Forssan Matkatoimisto Oy, Forssa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu