Koska hyvinvointi kasvaa sisältä!

Meiltä saat pilatesharjoittelua asiantuntevasti ohjattuna, fysioterapiaa ja mindfulnesskursseja sekä pilates- ja mindfulnessmatkoja.

Me ajattelemme, että Sinä olet aivan ainutlaatuinen kokonaisuus.

Kehosi on viisas. Focus:IN - Health Studiolla opit ymmärtämään kehoasi paremmin ja löydät tien tasapainoisempaan rennompaan oloon omassa kehossasi ja mielessäsi. Fysioterapiaa teemme sekä lääkärin lähetteellä, jolloin saat hoidosta KELA-korvauksen, että ilman lähetettä. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä purentalihasten ja leukanivelten fysioterapiaan.

Pilatesta voit harjoitella joko yksilöllisesti tai pienryhmässä tarkassa asiantuntevassa ohjauksessa. Pilatesta voit treenata myös pienvälineillä tai pilateslaitteilla kuten reformerilla tai pilatesjakkaralla (MVe chair). Olet sydämellisesti tervetullut myös pilatesmatkoillemme upeaan Italiaan!

Kysy myös Mindfulness-kurssejamme, rentoutumisharjoituksia, Mindfulness-ohjausta, Mindfulness-luentoja, -viikonloppuja ja -matkoja.

Löydä kehosi ja mielesi todellinen voima!

Keho ja mieli ovat täydellisesti yhteydessä toisiinsa. Kun sekä keho että mieli ovat tasapainossa ne yhdistyvät elämää kannattelevaksi kokonaisuudeksi. Voima ja rentous. Levollisuus ja tarkkaavaisuus. Tyytyväisyys ja innostus. Sinussa ja Sinulle. Focus:IN - Health Studiolta!

Focus:IN - Health Studio, Helsinki
Focus:IN - Health Studio, Helsinki
Focus:IN - Health Studio, Helsinki
Tuotemerkit
Tempur-tuotteet niskan ja selän hyvinvointiin, Pilatesvälineet: pallot, rullat ym.

Kokemuksia yrityksestä Focus:IN - Health Studio

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.