Paloturvallisuuden asiantuntijapalvelut

Toteutamme asiakaslähtöisesti kiinteistöjen paloturvallisuusjärjestelmäprojekteja tarvittaessa alusta loppuun "avaimet käteen" -periaatteella.

Meiltä löytyy TUKES:n myöntämät luvat paloilmoitin-, sprinkleri- ja kaasusammutusjärjestelmiin.

Referenssikohteita meiltä löytyy paljon hyvin erikokoisista kiinteistöstä ; palvelutaloista suuriin myymälätiloihin. Joihin olemme toteuttaneet paloilmoitin- ja sammutusjärjestelmäprojekteja.

FirePro -aerosolisammute on aerosolisammutinjärjestelmien kärkeä edustava ja hyvin testattu automaattinen sammutusjärjestelmä, joka soveltuu erityisesti suljettujen tilojen, kuten esim. sähkö- ja konetilojen ja erilaisten moottoritilojen suojaukseen.

Käyttökohteita sammutteelle on todella paljon; pienistä sähkökaapeista isoihin muuntamotiloihin, liikkuvaan kalustoon, tuulivoimaloihin ja melkein mihin vain. Tutustu toteutettuihin kohteisiin ja tuotteen loistaviin ominaisuuksiin FirePron kotisivuilla : www.firepro.fi

Kun valitset FirePro-aerosolisammutejärjestelmän voit olla varma, että suojaamasi tila on täysin turvattu tulipalotilanteilta.

Tietotaitomme on vahvaa myös jälkiasennus-, laajennus- ja uudistustöissä. Kaikissa projekteissamme huomioimme kokonaisvaltaisesti budjetti-, elinkaari- ja toimivuusnäkökulmat asiakkaan lähtökohdista.

Twitter : https://twitter.com/FireProFinland

Facebook : https://fi-fi.facebook.com/FireProFinland/

FirePro Finland Oy, Jyväskylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Sopimuksen mukaan.