Tarjoamme eduksenne laadukasta ja ammattitaitoista ylläpitoa autoklaaveille, puhdasvesijärjestelmille, veden esikäsittelylaitteistoille, puhtaanhöyryn kehittimille ja tislaimille sekä huollamme myös pöytäautoklaaveja kuten Finn-Aqua 35E, Steris Eagle Ten jne.

Meillä on mm. Finn-Aqua® autoklaaveista useamman vuosikymmenen kokemus.

Tervetuloa Finstec Oy:n verkkokauppaan!

Kotitalouskäyttöön suunnitellut vedensuodattimet ja -suodatusjärjestelmät sekä niiden varaosat verkkokaupasta

PALVELUT

Sairaalat, terveyskeskukset, yksityiset lääkärikeskukset ja laboratoriot.

Toimitamma alkuperäiset varaosat, teemme ennakoivat huollot, korjaukset, kalibroinnit, asennukset, autoklaavien ja vesilaitteiden saneeraukset, siirrot ja kuljetukset sekä avustamme mm. paineastiatarkastuksisa ja laitteiden sekä toimittajien valinnassa.

Tukipalvelut

Myös tukipalvelut, esim. laitehankintakonsultoinnit, sterilointi-ohjelmien kehitys, ylläpitoneuvonta, tekninen tuki puhelimitse ja sähköpostilla. Laiteasennukset ja muutokset, esim. saneeraukset ja piirtureiden päivitykset sekä valvomot

Huoltopalvelut

Onko huoltonne ajan tasalla?

Tehdäänkö laitteillenne määräaikaishuollot valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaan?

Mitä hyötyä on huoltosopimuksesta?

Haluamme vastata näihin kysymyksiin tarjoamalla huoltopalveluitamme kaikille markkinoilla oleville sterilointilaitteille, desinfioiville pesukoneille sekä höyry- ja vesilaitteille kustannustehokkaaseen hintaan.

Toimimme Celitron Kft:n, Franke Finland Oy:n, Steris Finn-Aqua:n ja Scanbur A/S:n virallisena huoltoedustajana Suomessa.

Validointi

Validoimme autoklaavit ISO-EN 17665 normin mukaan. Myös instrumenttipesukoneiden validoinnit ISO-EN15883 normin mukaan. Suoritamme myös höyryn laadun testaukset EN-285 normin mukaan.

Kemialliset pesut

Suoritamme laitteenne kalkkikiven ja silikaattien poistot kulloinkin tarvittavilla kemikaaleilla. Teknikoillamme on markkinoiden laajin kokemus kemiallisten pesujen suorittamisesta vedentislaimiin, keskushöyrynkehittimiin ja autoklaavien yksittäisiin höyrynkehittimiin.

Turvallinen pesulaitteistomme sekä teknikoidemme työturvallisuuskoulutus takaavat silikaattien ja kalkkikiven poiston sujuvan ympäristöystävällisesti pesun kohteesta riippumatta.

Varaosat

Meiltä varaosat nopeasti mm. Celitron, Franke, Finn-Aqua, Steris, Hamo ja Basil tuotemerkkeihin.

Kulutusosat, kuten piirturien paperit, -kynät, tulostinten värit ja paperit, nopeasti ja edullisesti kaikkiin laitteisiin.

Paljon varaosia autoklaaveihin sekä vesilaitteisiin valmiiksi varastossa.

Tuotemerkit
Celitron, Franke, Finn-Aqua, Steris, Hamo, Basil, Scanbur, AT-OS, Elmasonic, Diosol Generators, Puricom, Elma, Esco Pharma, Renosem, Parker Distributor

Kokemuksia yrityksestä Finstec Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.