murupolku logo/Järjestöt/Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt Helsinki/Finnfoto - Suomen Valokuvajärjestöt ry, Finnfoto - Finlands Fotoorganisationer rf.
Finnfoto - Suomen Valokuvajärjestöt ry, Finnfoto - Finlands Fotoorganisationer rf.
Finnfoto-Suomen Valokuvajärjestöt Ry, Finnfoto-Finlands Fotoorganisationer Rf.
Y-tunnus:
0202326-5
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Finnfoto, valokuvaajan asialla

Finnfoto – Suomen Valokuvajärjestöt ry edustaa koko valokuva-alaa ja toimii sen hyväksi. Kehitämme valokuvan ja alalla toimivien arvostusta ja asemaa.

Finnfoto edustaa sekä ammattimaisia että harrastajakuvaajia. Pyrimme vahvistamaan valokuvaajien tekijänoikeuksia ja niiden noudattamista. Kehitämme myös valokuvaajien valmiuksia markkinoida ja myydä kuviaan ja palvelujaan.

Edistämme valokuvaajien tekijänoikeuksia tiedottamalla ja osallistumalla aloitteellisesti aihetta koskeviin keskusteluihin ja lainvalmistelutyöhön. Teemme tätä työtä yhteistyössä muiden kotimaisten taiteilijoita edustavien tahojen kanssa muun muassa Kopioston kautta. Kansainvälisellä tasolla osallistumme aktiivisesti valokuva-alan kattojärjestöjen työhön.

Finnfoto edistää valokuvataidetta ja –kulttuuria. Järjestämme ja tuemme kilpailuja, näyttelyprojekteja sekä jaamme vuosittain apurahoja valokuvaajille. Julkaisemme myös valokuvausalaan liittyviä teoksia.

Parannamme jäsenyhdistystemme yhteistyötä muun muassa tukemalla niiden palvelutuotantoa ja tuottamalla myös omia palveluja.

Finnfoto - Suomen Valokuvajärjestöt ry, Finnfoto - Finlands Fotoorganisationer rf., Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
09:00-16:00
Avoinna vielä 5h 40min
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Ti
09:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.