Kylpyammeen pinnoitustyöt

Finema on perustettu vuonna 1990, josta alkaen olemme myös toimineet Jaeger-emalin maahantuojana. Suoritamme kylpyammeiden pinnoitusta, liukuesteiden asennusta sekä paikkaamme kolhut ja vauriot kylpyhuonekalusteissa ja kodinkoneissa. Myymme myös käteviä paikkaustarvikkeita sekä "Tee-se-itse" pakkauksia pinnoitukseen.

Tuomme myös maahan HOSCH teollisuusliimaa, joka on uudenlainen rakenneliima. Hitsausrakeiden avulla materiaalin lisäys, reikien ja kolhujen paikkaus, uusi kiinnityskorva jne..Liimaa lähes kaikkia materiaaleja, kovettuu sekunneissa. Voi työstää tai maalata heti.

Kotiin, toimistoon, autoon, veneeseen, asuntovaunuun, leluihin ym...

Uusi suomalainen innovaatio saunaan, Lempeät Löylyt saunatuuletin. Pehmentää löylyt ja tasoittaa lämpötilaeroa ja säästää sähköä.

Käy tutustumassa myös täällä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Finema on yritys, jolla on vain kourallinen tuotteita, mutta mitä tuotteita!

Finema aloitti toimintansa v. 1990, juuri ennen pahinta lamaa. Ostimme Jaeger kylpyamme-emalin maahantuontioikeudet ja aloimme suorittaa kylpyammeiden pinnoituksia sekä myydä pinnoituspakkauksia ja emalinpaikkaus tarvikkeita. Laman aikana pinnoituksia ei ollut tarpeeksi, joten jouduimme tekemään muitakin töitä.

Olemme etsineet ja kokeilleet uusia tuotteita toiminnan alusta saakka, ja vuonna 2010 löysimme vihdoin mahtavan kotimaisen tuotteen, Lempeät Löylyt saunatuulettimen, joka on jo saavuttanut suuren suosion.

Uusin tuotteemme on saksalainen HOSCH teollisuusliima, joka mullistaa käsitykset liimaamisesta. 2-komponenttinen superliima, jolla voi korvata puuttuvaa materiaalia, paikata reikiä, tehdä uuden kiinnityskorvan, liittää lähes kaikkia materiaaleja sekunneissa.

Tutustu mahtaviin tuotteisiimme.

Finema, Helsinki
Finema, Helsinki
Finema, Helsinki
Tuotemerkit
HOSCH superliima, Jaeger, Lempeät Löylyt

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-22:00
Avoinna vielä 2min
Pe
08:00-22:00
La
10:00-21:00
Su
10:00-21:00
Ma
08:00-22:00
Ti
08:00-22:00
Ke
08:00-22:00
Vastaamme puhelimeen aukioloaikana, paikalla sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Finema

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.