Hammastikut ja pakkaukset omalla logolla

FIN Mainostikku Oy on grafiikan ja pakkausten rakenteiden suunnitteluun keskittynyt yritys. Meillä on pakkausalan suunnittelukokemusta jo yli 40 vuoden ajalta. Tarjoamme yksilöllisiä ja mieleenpainuvia mainoslahjaratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan edukseen.

Ota yhteyttä!

Kotimaiset ja ekologiset hammastikut

Päätuotteemme ovat Suomessa valmistetut ympäristöystävälliset hammastikut, jotka välittävät viestisi tehokkaasti. Yrityksesi logolla varustetulla hammastikkukotelolla voit kiittää käynnistä tai keventää tunnelmaa kokouksen jälkeen. Tämä yrityslahja takaa, ettei mitään jää hampaankoloon!

Mainostikut on valmistettu kotimaisesta haapapuusta ja laadukkaasta kartongista. Offset-tekniikalla tehty neliväripainatus takaa kestävän sekä terävän lopputuloksen. Jokainen kotelo sisältää 30 kappaleen kamman kolmiomallisia hammastikkuja.

Laadukkaat aaltopahvi- ja kartonkipakkaukset

Toimitamme myös korkealaatuisia pakkauksia asiakkaan tarpeen mukaan. Tuotteisiimme kuuluvat tuote-, kuljetus- ja esittelypakkaukset sekä myös myymälätelineet. Tarjoamme myös suunnittelu- ja mitoituspalvelun sekä erittäin kilpailukykyiset hinnat. Uskomme, että jokainen tuote ansaitsee parhaan mahdollisen pakkauksen, joten laaditaan näyttävä ulkoasu myös teidänkin tuotteillenne.

FIN Mainostikku Oy, Hyvinkää
FIN Mainostikku Oy, Hyvinkää
FIN Mainostikku Oy, Hyvinkää

Kokemuksia yrityksestä FIN Mainostikku Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.