Kaikkien aikojen suurin ensi-iltojen erikoisliike, FilmTown Center Piispanristi, tarjoaa parhaimmat mahdolliset elokuvaelämykset! Tarjolla muun muassa yli 8.000 vuokraelokuvaa, yli 500 eri irtomakeista, yli 20.000 myyntielokuvaa ja Blu-ray-teräväpiirtoa, tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Filmtown

Video Film Town Oy on vuonna 1991 perustettu perheyrityspohjainen osakeyhtiö, jonka toimialana on elokuvatallenteiden vuokraus sekä oheistuotteiden myynti. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 10 miljoonaa euroa ja ketjussa työskentelee valtakunnallisesti noin 250 työntekijää.

Nykyään FilmTown® -myymälöitä on viitisenkymmentä ympäri Suomea ja jokaisesta löytyy tuhansien DVD ja Blu-ray(tm) -vuokraelokuvien ja satojen erilaisten irtomakeisten valikoima. Myymälämme palvelevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien sekä pysäköintimahdollisuuksien varrella.

FilmTown ketjuun kuuluu myös CandyTown makeismyymälät, joissa on erityisen laaja irtomakeisvalikoima, jopa 400 erilaista laatua, osa yksinoikeudella ja itse maahantuotuna suoraan tehtaalta. Valikoimasta löytyy suklaa,- jogurtti, ja pähkinätuotteita runsaasti. Asioiminen on äärimmäisen yksinkertaista, koska kaikissa tuotteissa on yksi ja sama kg-hinta. Varo kopionamuja ja asioi CandyTownissa, huomaat kyllä eron!

FilmTown ketjuun kuuluu myös Unileverin franchising periaatteella toimivia Spice Ice jäätelöbaareja. Create your own ice cream!

Erikoisliikeketjulle asiantuntijuus on yksi toiminnan kulmakivistä. Kiinnitämme erityistä huomiota vuokraelokuvavalikoimamme ohella myös myymälöiden asiakaslähtöisyyteen ja poikkeuksellisen hyvään oheistuotevalikoimaan. Valikoimiimme saapuu poikkeuksetta lähes jokainen saatavilla oleva vuokraelokuvauutuus jokaiselta studiolta ja kotimaiselta jakelijalta. Näitä uutuuselokuvia, joita ensi-illoiksi kutsumme, saapuu meille keskimäärin 1,5 uutta elokuvaa per vuorokausi läpi vuoden. Myös irtomakeisvalikoimasta päätämme itsenäisesti ja oman maahantuontimme kautta FilmTowneista® löytyykin runsaasti makuja yksinoikeudella.

Tervetuloa vierailulle makeimpien ensi-iltojen erikoisliikkeisiin!

FilmTown Piispanristi, Kaarina
FilmTown Piispanristi, Kaarina
FilmTown Piispanristi, Kaarina

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu