Felicitas Mehiläinen Lappeenranta, Lappeenranta
Felicitas Mehiläinen Lappeenranta, Lappeenranta
Felicitas Mehiläinen Lappeenranta
Mehiläinen Oy
Y-tunnus:
1927556-5
010414 6832
kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkaviestiverkon liittymästä...snt/puh + 17,17 snt/min.Näytä lisää
Varaa aika
Varaa aika

Felicitas Mehiläisellä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, korkealaatuista hoitoa. Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Felicitaksessa olemme kehittäneet menetelmiämme ja hioneet käytäntöjämme jo miltei kolmen vuosikymmenen ajan. Olemme jatkuvasti viemässä lapsettomuudenhoitoalan kehitystä eteenpäin ja otamme nopeasti käyttöön ne uudet hoitomenetelmät, jotka lisäävät pariskuntien onnistumisen mahdollisuuksia. Ystävällisellä henkilökunnallamme on rautainen ammattitaito lapsettomuuden hoitamisessa. Jokainen hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Lapsettomuustutkimusten ja -hoitojen lisäksi Felicitas tarjoaa: raskaudenajan seurantaa, 4D-ultraäänitutkimukset, yksityisen äitiysneuvolan, terapiapalveluita sekä gynekologin, perinnöllisyyslääkärin ja ravitsemusterapeutin vastaanoton.

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli miljoona asiakasta. Mehiläisen yli 290 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 11 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää Felicitas Mehiläisen palveluista? Jätä yhteydenottopyyntö!

Felicitas Mehiläinen Lappeenranta, Lappeenranta

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu