Tunnistamisen ammattilainen

Kuvallinen henkilökortti luo yhtiölle aivan uudenlaista imagoa. Se ilmentää ensi silmäyksellä yrityksen asennoitumista liiketoimintaansa. Kuvallinen kortti sekä esittelee yrityksen ja sen työntekijät että parantaa turvallisuutta.

Uskomme että oikeanlaiset ja laadukkaat tuotteet ovat tärkeä osa yrityksen asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen välittämää julkisuuskuvaa. Tuotteemme ovat osa yrityksesi imagoa.

Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu. Kaikki asiakkaat ovat meille tärkeitä. Valjasta osaamisemme ja tuotteemme käyttöösi niin huomaat miksi olemme alamme terävintä kärkeä. Ota yhteyttä!

ID-kortit, työmaakortit ja nimikortit

Edulliset ja laadukkaat työmaakortit, ID-kortit, nopeilla toimitusajoilla! Myös nimikortit, vierailijakortit sekä älykortit- ja korttikotelot.

Yrityksen tiedoilla ja henkilön kuvalla varustettu henkilökortti esittelee ja myös varmistaa yrityksen turvallisuuden, kun oma väki erottuu vieraista. ID-kortit kuuluvat erilaisten yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Huolellinen suunnittelu ja graafinen osaamisemme takaa sinulle yritysilmeesi mukaiset tuotteet.

Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, nopeus ja edullisuus. Käytämme laajaa valikoimaa tuotantotekniikoita, joten pystymme tarjoamaan Sinullekin tuotteen joka tarpeeseen.

Tunnistaminen on entistä keskeisempi osa yritysten, yhteisöjen ja työmaiden arkipäivää. Tunnistekortit ja ID-kortit saavat alati näkyvämmän roolin ja merkityksen myös erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyissä. Samalla kun ID-kortti on osa yrityksen imagoa, antaa se vieraalle ensivaikutelman yrityksesi sisäisestä asenteesta.

Korttikotelot ja muovitaskut

ID-korttikotelot, korttien suojakotelot, tunnistekotelot, muovitaskut ja hihakotelot kulkuluville nyt edullisesti ja nopeasti!

Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat korttikotelot, muovitaskut sekä kortikotelot erikoisempiinkin käyttötarkoituksiin: paksut, viidellekin kortille tarkoitetut kotelot, kaksipuoliset korttikotelot ja RFID-tunnistimella varustetut korttikotelot sekä paljon muitakin malleja. Jos et heti löydä valikomastamme tarpeeseesi sopivaa, ota yhteyttä niin etsitään sellaiset!

Tuotesuunnitteluosastomme kuuntelee tarkasti käyttäjien mielipiteitä tuotteiden toimivuudesta ja käyttää tätä tietoa pohjana muutoksien ja uusien tuotteiden suunnittelulle. Materiaalivalinnat, käyttötestaus ja visuaalinen suunnittelu takaavat sen että tuotteemme toimivat paremmin kuin kilpailevat tuotteet.

Suunnittelemiemme tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa, omilla työkaluillamme, joten koko prosessi on helposti hallittavissa ja työ on erittäin laadukasta.

Kaulanauhat ja kaulaketjut

Tilaa kaulanauhat painatuksella, kangasnauhat ja kaulaketjut ammattilaiselta. Nauhat myös ilman painotyötä.

Valikoimamme on laaja ja kaikki nauhat ovat laadukkaita ja edullisia. Nauhoissamme on aina turvakatko ja ketjuissamme n 5 kg:n katkaisupiste.

Kangasnauhoista löytyy pyöreitä (2.5mm ja 3.5mm halkaisijalla), litteitä 10 mm leveitä nauhoja, jotka soveltuvat parhaiten painotyöhön. Lisäksi on 16 mm leveitä, jojolla varustettuja nauhoja.

Valmistamme myös kangasnauhoja vaativimpiin käyttöympäristöihin; kolmella turvakatkolla varustettu kaulanauha ja neonvärinen nauha.

Jojot ja jojokotelot

Tarjoamme sinulle luotettavat ja laadukkaat jojot ID-kortti,- vartiointi ja kulunvalvontakäyttöön. Valitsemme tehtailtamme vain parhaat ratkaisut ja loppuun asti hiotut tuotteet jotta saisit parhaan käyttökokemuksen. Jojoja löytyy monia eri variaatioita, ota siis yhteyttä niin etsitään yhdessä sinullekin sopiva vaihtoehto!

Yksi suosituimmista jojotuotteistamme on Jojokotelo. Jos sinulla on käytössä RFID-kortti ja haluat ulottua helposti lukijalle, on jojokotelo mainio valinta.

Jojokotelon runkoon voi myös helposti asentaa RFID-tagin, jolloin voit helposti laajentaa järjestelmääsi, säästää hankintakuluissa tai kierrättää aikaisemmin hankkimiasi RFID-tagejäsi.

RFID-tuotteet

Radiotaajuuksiin pohjautuva (RFID) kulunvalvonta ja tunnistautuminen on kovassa kasvussa Suomessa sekä maailmalla. Meiltä löydät erilaiset tunnistusmediat: NEO/RFID-korttipidikkeet, blancot RFID-kortit sekä RFID-nappitagit.

Suosituin mallimme on NEO/RFID-korttipidike. Kyseessä on tunnistetagilla varustettu ID-kortin pidin. Tägin voi asentaan itse tai tilata se valmiiksi asennettuna. Tagi on suojassa irrotettavan kannen alla ja näin mahdollistaa esim vaiheittaisen siirtymän RFID-järjestelmään, et tarvitse erillistä kortikoteloa ja pystyt kierrättämään tunniste-osaa.

Korttiaihiot ja korttilävistimet

Korttiaihiot korttitulostimiin sekä lävistimet. Korttiaihiomme ovat laadukkaat ja valkoiset. Saatavilla on normaalia CR-80 standardin mukaista luottokorttikokoa sekä tarvittaessa myös ohuempia aihioita. Aihioita saa joko HiCo tai LoCo-magneetiraidalla.

Korttilävistimiä on joko ohjaimella tai ilman. Jos olet lävistämässä isompaa erää kortteja niin suosittelemme pöytämallia.

Korttitulostintarvikkeet

Meiltä laadukkaat, alkuperäiset tulostinnauhat ja tarvikeet Fargon korttitulostimiin kuten DTC 4500, DTC 550, DTC 515, HDP600 jne. Olipa tarpeesi sitten yksi tai useampi tuote, meiltä löytyy!

Kuvauspalvelu

Yrityksille suunnattu kuvauspalvelumme on laadukas, nopea ja edullinen tapa hoitaa henkilöstön kuvaus. Ensimäinen ja rajaava kysymys onkin, "millaisen mielikuvan haluat antaa yrityksestäsi?". Kuvaajamme hallitsevat niin perinteiset kuvaustekniikat kuin erikoissovelluksiin tarkoitetut kuvaustavat, esimerkiksi ID-korttituotantoa varten, joissa perinteisen valaisutavan käyttäminen tuottaa kehnon lopputuloksen kortipainossa. Tarjoamme luotettavan tavan tuottaa henkilöstöstä ammattimaiset digikuvat.

Meillä on myös pitkä kokemus ja rautainen ammattitaito tuotekuvaamisesta.

Siinä missä osaamisemme on huippulaatua, samoin on käyttämämme kalustokin. Emme pyri menemään sieltä missä aita on matalin vaan tuotamme viimeisteltyä lopputulosta. Kaikki alkaa kuvaajan silmästä!

Kuvaamme RAW tiedostoina, joten kuvien tarkkuus ei riitä pelkästään ID-korttipainoon vaan pystymme tarjoamaan kuvat moniin eri sovelluksiin. Tarpeen tulle muokkaamme asiakkaalle digikuvat mittojen ja käyttötavan mukaan. Näin asiakkaamme saavat parasta vastinetta rahalleen.

Jos kuvaajamme tilaaminen paikalle ei onnistu, esim. henkilöstön pienen määrän tai aikataulujen vuoksi, studiomme Helsingin Lauttasaaressa ottaa henkilöt avosylin vastaan. (Alle 20 henkilön kuvaukseen suosittelemme henkilöitä käymään studiollamme). Studiomme on auki, Ilman ajanvarausta, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15, tervetuloa!

Ota yhteyttä niin kuvataan teidänkin henkilöstönne ammattitaidolla!

Feedback Oy, Helsinki
Feedback Oy, Helsinki
Feedback Oy, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu