Muovituotteet Espoo

Europak Oy valmistaa muovipakkauksia ja teknisiä puhallusmuovituotteita. Liiketoiminta kattaa runsaasti eri pakkausvaihtoehtoja aina elintarviteollisuuden pakkaamisesta vaarallisten aineiden vaativien tarpeiden pakkaukseen. Valmistamme pakkauksia laajassa kokoluokassa 0,4-220 l. Muovituotteiden korkea laatu on tunnustettu myös kansainvälisesti ja täytämme kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset.

Europak on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1980. Pitkäaikainen kokemuksemme mahdollistaa teknisten puhallusmuovituotteiden kokonaisvaltaisen tuotannon, johon kuuluu suunnittelu, konsultointi ja oikean valmistustekniikan löytäminen. Olemme muovituotteiden vastuullinen valmistaja. Olemme sitoutuneet tuotteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa raaka-aineiden, energian käytön ja päästöjen minimointiin.

Asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset yhtiöt mm. kemian-, elintarvike- ja öljyteollisuuden aloilta.

Europak Oy, Espoo
Europak Oy, Espoo
Europak Oy, Espoo

Kokemuksia yrityksestä Europak Oy

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Satu Boelius
14.06.2020
ei tullut tilattuna aikana
Eilen 12.06.2020 soitin noin 21.00 maissa taksipalveluunne numeron 02 Taxi kautta ja tilasin auton kello 22.45 osoitteeseen Rekitie 1, Pori. Vastaus kuului: "auto tulee 10 minuutin kuluttus". Vastasin: "kuten sanoin, haluan auton kello 22.45, eikä heti. Peruutitte "heti" tilauksen ja kerroitte siirtvänne puhelun Menevä auto palveluun. Siirretystä palvelusta tilasin auton kuten edellä. Vahvistus tuli tekstiviestinä 22.37: "Menevä auto JKV-683 (MBB) on vahvistanut tilauksesi. Voit seurata kyytisi saapumista: HTTPS://URL.020202.fi/bTanaun2e2. Tarvittaessa tavoitat kuljettajan numerosta: 003584577501616. Terveisin, 02 Taxi. 22.45 menimme odottamaan autoa ja kun sitä ei kuulunut soitin kuljettajalle, koska meillä oli todellinen kiire ehtiä Reposaaren viimeiselle bussille 23.05. Kuljettaja vastasi olevansa tulossa Vaasasta ja olevansa paikalla noin 12 minuutin kuluttua. Ilmoitin, että se ei riitä, koska bussi lähtee23.05 Matkakeskuksesta, jolloin kuljettaja lupasi tulla mahdollisimman nopeasti. Kello 22.57 tarkistimme vielä 020230 numerosta mikä on tilanne, eli miten pääsemme Reposaareen, jos ajoissa tilaamanne kuljetus ei tule ajoissa. Auto saapui em. puhelun kestäessä noin klo 23.00 ja matka keskustaan alkoi. Ohjeistimme kuljettajaa ajamaan Liisantorin pysäkille, jonne saavuimme samaan aikaan bussin kanssa. Joten loppu hyvin, mutta Aitotaksin toiminnasta jää paljon toivomisen varaa. Olemme puolisoni kanssa käyttäneet taksipalvelua paljon vuodesta 1984 alkaen, useasti ennekkotilauksella. Ongelmia ei ennen ole ollut ja paikallinen taksi on hoitanut tehtavänsä esimerkillisesti. Nyt huolestuttaa tämän tyyppinen välinpitämättömyys maksavista asiakkaista. Toivottavasti, ette mene Bernerin sinänsä katastrofaalisen taksilakiuudistuksen taakse piiloon, vaan otatte tämän palautteen rakentavana palvelunparannusmahdollisuutena. Lopuksi kysyn vielä, että voiko Aitotaksin ja muiden taksiyhtiöiden ennakkotilauksiin enää luottaa? Terveisin Satu Boelius, Työfysioterapeutti ELV, Ku