Lähetä viesti
Lähetä viesti

ESM-Sähkö Oy on sähköasennukset ja sähköhuoltotyöt tekevä ammattilainen. Toimimme Turun seudulla ja palvelemme kaikkia sähköalan palveluita tarvitsevia.

ESM-Sähkö Oy on vuonna 1994 perustettu turkulainen sähköalan yritys. Teemme standardien mukaista, laadukasta sähköurakointia, sähköasennuksia sekä sähköhuoltoa, turvallisella ja toimivalla lopputuloksella.

Sähköurakoinnin ja sähköasennusten lisäksi teemme myös sähkösuunnittelua ja valaistuslaskentaa.

Palveluksessasi kokenut sähköasentaja, Turku toimialueena

Hyvä sähkömies syntyy kokemuksen tuoman varmuuden myötä. Tarvitaan monia kohteita, kinkkisiäkin kiinteistöjä, koulutusta sekä taitojen ja tietojen päivittämistä. Myös hyvällä asiakkaiden palvelemisella ja neuvonnalla on merkitystä, samoin erikoistumisella, kun pyritään saavuttamaan ammattilaisen ja oikeasti laadukkaan sähköliikkeen maine.

ESM-Sähkö Oy:n sähköasentajat Turun seudulla ovat saaneet ilokseen palvella alueen asiakkaita aina vuodesta 1994. Pitkän työhistorian myötä voimme sanoa, että harvoin tulee vastaan tilannetta, johon henkilöstömme ei ratkaisua löytäisi. Meiltä hoituu jo todetusti koko paketti sähkösuunnittelusta toteutukseen ja sen jälkeiseen huollon tarpeeseen.

Erikoisosaamisemme keskittyy tehtäviin, joka käsittää DALI-valaistusohjaukset sekä KNX taloautomaatiojärjestelmät, perinteisten sähköasennus- ja sähkösaneeraustehtävien ohella.

Opastaen ja neuvoen, arvokkaasti auttaen

Edellä mainittujen lisäksi opastamme ja neuvomme asiakkaitamme sähkölaitteiden käytössä sekä muissa sähköistyksiin liittyvissä asioissa silloinkin, kun he eivät itse niistä keksi kysyä. Näin ollen emme hoida vain sitä tehtävää, johon meidät tilataan, vaan tarjoamme aina hieman enemmän – niitä kullanarvoisia vinkkejä ja tarvittavaa tukea kaupan päälle! Meiltä voi kysyä aina apua.

Ota yhteyttä, niin jutellaan kohteestasi ja toiveistasi. Laadimme sinulle mielellämme tarjouksen sähkötöistä, joille kiinteistössäsi on tarvetta.

Mitä kaikkea sähköasentajamme tekevät?

Oikeastaan kaikki talotekniikan sähkötekniset työt. Tämä kattaa sähköasennukset, joita talorakentaminen vaatii sekä sähkösaneeraukset, tarvittavat lämpökuvaukset ja kuntotarkastukset, kun vanhoja järjestelmiä halutaan päivittää turvallisemmiksi ja tätä päivää paremmin vastaaviksi. Olemme työskennelleet myös linjasaneerausten yhteydessä tehtävissä urakointiprojekteissa – ks. täältä kohteemme.

Palveluun kuuluvat lisäksi sähköhuoltotyöt jatkuvaan huollon tarpeeseen esimerkiksi kätevällä sopimusasiakkuudella, johon sisältyy myös 24/7-vikapäivystys. Suurtenkin valaistusjärjestelmien asennukset, mukaan lukien turvavalot, ja valaistuksen ohjausjärjestelmätyöt onnistuvat niin ikään. Samoin antennityöt, lähiverkot ja kuituhitsaukset, kodin älykkäät automaatiojärjestelmät sekä erilaisten valvontalaitteiden asennukset kiinteistön turvaamiseksi.

Kaikkeen saa saman katon alta sekä suunnittelun että toteutuksen. Näin ollen ei tarvita asiointia usean eri liikkeen kanssa, jolloin tilatun työn tekeminen sujuu mahdollisimman kustannustehokkaasti. Mikäli sellaiselle työlle tulee kuitenkin tarve, jota ei meidän osaamisestamme löydy, tätä varten meillä on laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Yksilöllinen toteutus on juuri Sinulle kohdistettua palvelua

Meillä sähkötöitä ei tehdä kuin massatavaraa liukuhihnalta. Jokainen projekti, oli se pienikin sitten tai valtavampi kokonaisuus, räätälöidään aina kohteen ja asiakkaan toiveen mukaan.

Me kuuntelemme ja kartoitamme kohteen aina huolellisesti, jotta pääsemme mahdollisimman hyvin perille siitä, mitä kiinteistössä on tehtävät ja mitä siellä ylipäänsä on mahdollista tehdä. Kaikki toteutukset, kun eivät välttämättä sovi kaikkiin kohteisiin. Kokemuksen myötä meille on kertynyt silmää ja taitoa nähdä nopeastikin, mitä kohde vaatii ja ehdottaa asiakkaalle tämän toiveita vastaavia ratkaisuja. Kysy palveluamme omaan kiinteistöösi!

Se mitä sovitaan, se myös pidetään

Olemme sähköliike, jonka toiminta on taatusti läpinäkyvää. Laskutamme vain siitä, mistä on sovittu, eikä lisäkuluja ilmesty yllättäen laskuusi. Varmistamme, että puhumme samaa kieltä kanssasi ja määrittelemme selkeästi, mitä tehtävät työt ja kustannukset tulevat olemaan – ja että myös sinulle on selvää, mitä tuleman pitää.

Pyydä meiltä suoraan tarjous sähkötöistä tai tiedustele lisää, mikäli kiinnostuit jostain tietystä palvelusta ja haluaisit siitä tarkempia tietoja. Sähköasentaja Turku-lähiseutu-alueella ESM-Sähkön toimesta on valmiina palvelemaan!

ESM-Sähkö Oy, Turku
ESM-Sähkö Oy, Turku
ESM-Sähkö Oy, Turku
ESM-Sähkö Oy, Turku
Tuotemerkit
exxact, Schneider Electric, etman, webasto, abb

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:30-16:00
Ti
07:30-16:00
Ke
07:30-16:00
To
07:30-16:00
Pe
07:30-16:00
Olemme paikalla myös sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä ESM-Sähkö Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.