Enial Oy - lämmöneristämisen ammattilainen

Enial Oy asentaa lämmöneristykset puhallusvillalla uudis-, saneeraus- ja lisäeristyskohteiden ylä-, väli- ja alapohjiin sekä seiniin. Puhallusvillaurakoinnissa käytämme vain laadukkaita sellu- ja lasivillaeristeitä, jotka ovat CE -hyväksyttyjä rakennustuotteita; Termex -selluvilla ja Knauf Supafil Frame -villa. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja yksityiset kotitaloudet.

Kierrätyspaperikuidusta valmistettu Termex -selluvilla on tehokas ja korkealaatuinen, VTT:n hyväksymä lämmöneriste. Selluvillan erinomaisuus perustuu lämmöneristyksen saumattomuuteen ja huokoisen puukuidun hengittävyyteen (kykyyn tasata kosteutta) sekä pieneen ilmanläpäisevyyteen. Termex -selluvilla on tutkittu (CE/ETA, M1 sekä RT-ympäristöseloste) ja turvallinen tuote. Selluvilla on vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste, jolla on pitkät perinteet.

Knauf Insulationin Supafil Frame taas on puhdas, palamaton (Paloluokka Euroclass A1) ja epäorgaaninen puhalluseriste, joka on tehty lasimineraalivillasta. Supafil Frame on suunniteltu täyttämään kaikki aukot ja raot asettuen tiukasti läpivientien ja epätavallisten mittasuhteiden ja esteiden ympärille, luoden samalla esteen ilmavirtauksia ja ulkoilmaa vastaa, joka johtaa erinomaiseen lämmön- ja ääneneristyskykyyn.

Enial Oy, Pori
Enial Oy, Pori
Tuotemerkit
Knauf Supafil Frame, Termex