Englantilainen koulu
Tampereen Englantilaisen Koulun Ystävät ry
Y-tunnus:
0830641-8

Tampereen Englantilaisen Koulun ystävät ry. vastaa Enkkukoulun kaikesta toiminnasta. Yhdistyksen jäseniä ovat oppilaiden vanhemmat, johtokunnassa ja tapahtumatoimikunnassa toimivat henkilöt sekä kummi- ja yhteistyöyritykset. Johtokuntaan ja tapahtumatoimikuntaan valitaan jäsenet erovuoroisten tilalle kahdeksi vuodeksi kerrallaan yhdistyksen vuosikokouksessa, joka järjestetään syksyisin.

Enkku

Enkku on Tampereen Amurissa toimiva perinteikäs kielikoulu lapsille. Haluatko varmistua, että lapsesi saavuttaa erinomaisen englannin kielen taidon? Englannin kielen opiskelu on hyvä aloittaa viisivuotiaana. Englannin opiskelu Enkussa on paras tapa aloittaa opiskelu ystävällisessä, kodinomaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Perinteikäs Tampereen Englantilainen Koulu (Enkku) tarjoaa alle kouluikäisille erinomaisen oppimisympäristön, missä lapset oppivat puhumaan englantia leikkien, laulaen ja askarrellen.

Enkun omistaa voittoa tavoittelematon Tampereen Englantilaisen Koulun ystävät ry, jonka jäseniä ovat kaikki Enkku-lasten vanhemmat. Koulun henkilökunta ja vanhemmat muodostavat yhteisön, joka järjestää tapahtumia koko perheelle. Koulu sopii mainiosti myös kansainvälisten perheiden lapsille.

Teemme yhteistyötä lähellä sijaitsevien päiväkotien kanssa.

Englantilainen koulu, Tampere