murupolku logo/Eläinten hoito/Eläinlääkäri Tampere/Eläinystäväsi Lääkäri
Varaa aika
Varaa aika

Eläinystäväsi lääkäri on karvakuonojen huoltokorjaamo tunteella ja taidolla

Eläinystäväsi Lääkäri palvelee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsi-Tampereella lähellä Nokian rajaa.

Tuotamme eläinlääkäripalveluita pieneläimille asiakaslähtöisesti. Sairauden hoidon lisäksi keskitymme erityisesti terveyden ylläpitämiseen. Keskustelemme avoimesti asiakkaan kanssa lemmikin terveydestä, sairauksista, hoidosta ja erilaisista hoitovaihtoehdoista. Näin pystymme näkemään ja huomioimaan kokonaisuuden sekä omistajan että lemmikin näkökulmasta. Samalla pyrimme hoitamaan potilaamme kokonaan, emmekä vain käynnin varauksen syynä olevan oireen osalta. Toimiva keskusteluyhteys luo puitteet toimivalle hoitosuhteelle sekä perustan parhaalle hoidolle.

Erityisosaamista vastaanotollamme löytyy sisätauteihin ja ihosairauksiin, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin sekä ortopediseen diagnostiikkaan. Kyseiset sairaudet vaativat usein sitkeää perehtymistä. Näiden alojen potilaita onkin alkanut valikoitua vastaanotollemme myös kauempaa. Mm. allergisten ihosairauksien hoitoon on erityisasiantuntumusta ihotestinä tehtävälle atopiatestille sekä tehokkaalle siedätyshoidolle on ollut kysyntää. Lisäksi ortopedisiä potilaita hoidetaan paljon myös lähetteellä: mm. polven ristisideleikkaukset, nivelleikkaukset, murtumahoidot sekä ontumatutkimukset. Lisätietoa osaamisestamme saat Palvelut-sivulta tai olemalla yhteydessä vastaanotollemme.

Tiloissamme järjestetään myös asiakasluentoja ja kursseja. Lisätietoa luennoista ja muista tapahtumista Ajankohtaista-sivulta. Blogit-sivulta pääset tutustumaan eläinlääkäriemme kirjoittamiin juttuihin mm. seniori-ikään päässeiden lemmikeiden mielekkäästä elämästä sekä omituisista potilastapauksista ja klikkaamaan itsesi facebook-sivuillemme!

Palvelumme

ihosairaudet, allergiatestaus ja siedätyshoito

kutsu terveystarkastukseen

laihdutusklinikka

pehmytosakirurgia

tuki- ja liikuntaelinsairaudet, ontumatutkimus

pentupiiri

ruoat ja tarvikkeet

röntgentutkimukset

suuhuolto

terveystarkastus ja sairaskäynti

ultraäänitutkimukset

verinäytteet

virtsatutkimukset

ortopedia

korvasairaudet

päiväsairaala

fysioterapia

akuuttiajanvaraus

asiakasluennot

kissaosaamista

PennHip

tähystykset

apua käytösongelmiin

hyvästit eläinystävälle

Nettiajanvaraus

Tervetuloa sähköiseen ajanvaraukseemme!

Huomioithan, että vain osa ajoista on varattavissa netissä. Osa ajoista on varattavissa netissä jo pidemmän aikaa etukäteen, muutama akuuttiaika on varattavissa vasta edellisestä illasta alkaen. Voit varata myös siedätysajan tai kynsienleikkuuajan hoitajille sähköisesti. Nyt voit varata myös fysioterapeutin aikoja netistä!

Nettiajanvaraus toimii parhaiten silloin, kun käyntiin varattava ajankäyttö, tarvittavat tutkimukset ja hoitotarve ovat hyvin ennakoitavissa. Kaikissa muissa tapauksissa on parasta varata aika puhelimitse, jolloin henkilökuntamme pääsee arvioimaan tilannetta sekä antamaan ohjeet esim. paastotuksesta, lääkitysten antamisesta, mahdollisesta pissanäytteen tarpeesta yms.

Ystävällisin terveisin

Eläinystäväsi Lääkärin väki

Nettiajanvaraus

Eläinystäväsi Lääkäri, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
10:00-16:00
Avoinna vielä 3h 34min
Su
Suljettu
Ma
08:00-19:00
Ti
08:00-19:00
Ke
08:00-19:00
To
08:00-19:00
Pe
08:00-19:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Eläinystäväsi Lääkäri

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.