murupolku logo/Eläinten hoito/Eläinlääkäri Hausjärvi/Eläinlääkäri Pirjo Pirjola
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola
Y-tunnus:
1152684-1

Eläinlääkäripalvelut pieneläimille ja hevosille ja tuotantoeläimille

Eläinlääkäri Pirjo Pirjola tarjoaa peruseläinlääkäripalvelut ajanvarauksella pääasiassa pieneläimille, hevosille ja pienmärehtijöille (lammas, vuohi). Nautojen terveyden- ja sairaanhoitoa sopimustiloille. Käynnit ulottuvat aina noin 50-60 km etäisyydelle Oitista eli Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Loppi, Janakkala, Kärkölä, Mäntsälä, Pornainen, Lammi ja Hämeeenkoski kuuluvat alueeseen.

Tilauksesta kauttani koirien ja kissojen Virbacin ja Spesificin erikoisruokavaliot sekä koirien, kissojen ja hevosten lisäravinteet ja hoitotuotteet.

PIENELÄINTEN hoito pääasiassa vastaanotolla Oitissa, mutta kotikäynnitkin ovat mahdollisia: MAATIAISKISSOILLE TURVASIRU JA REKISTERÖINTI TURVASIRUPALVELUUN VELOITUKSETTA MUUN HOITOTOIMENPITEEN YHTEYDESSÄ yhteistyössä Hausjärven Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.

PIENELÄIMILLE: rokotukset, mikrosirutukset, lemmikkieläinpassit, ekinokokkoosilääkitykset ja loishäädöt, pentu- ja terveystarkastukset, haavahoidot, lopetukset, hammaskiven poistot, sairauksien tutkimus ja hoito, kissojen ja koirien sterilisaatiot ja kastraatiot, iho- ja nisäkasvainten poistot.

HEVOSILLE tallikäynneillä:

terveystarkastukset (osto-, myynti- ja vakuutustarkastukset), rokotukset, hampaiden raspaukset käsiraspeilla, sairauksien hoito, ontumatutkimukset, kiimakontrollit, keinosiemennykset, tiineystarkastukset, oriiden ruunaukset sekä verinäytteet.

Halutessasi hevosenkin voi tuoda vastaanotolle esim. rokotusta, hampaiden raspausta, kiimakontrollia tai tiineysultraa varten.

Hoidan eläinpotilaitani pääasiassa arkisin maanantaista perjantaihin, mutta viikonloppunakin voit kokeilla soittaa. Myös ilta-aika on mahdollinen. Ajanvarauksessa etukäteen sovituissa ilta-ajoissa ei ole päivystyskorotusta. Varaathan aina ennen tuloasi vastaanotolle ajan, koska eläinlääkäri saattaa olla asiakaskäynnillä muualla.

Kiireellisistä päivystyskäynneistä korotus 50% iltaisin ja lauantaisin ja 100% pyhäpäivinä ja yöllä. Jos kiireellinen sairaskäynti päivälläkin johtaa jo ennalta varattujen käyntien siirtelyyn, käynnistä peritään päivystyskorotus.

Lemmikkieläinten ja hevosten hoidosta maksu heti hoidon yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla.

Ajanvaraus varmimmin ma-pe aamulla 8.15-9.30. Muulloinkin voit soittaa, mutta aina en pysty vastaamaan hoitotoimenpiteiden tai koti-, talli- ja tilakäyntien takia, jotka toisinaan voivat kestää jopa 2-3 tuntia. Jos en pysty vastaamaan puheluusi, voit jättää vastaajaan puhelinnumerosi ja nimesi ja kertoa lyhyesti asiasi, niin soitan sinulle heti kun voin.

HINNASTO VASTAANOTOLLA, - perustuu käyntiin kuluvaan aikaan

ROKOTUKSET pieneläimille:1 rokote 53€, seuraavat eläimet 27€ kpl, 2 rokotetta 60,00, seuraavat eläimet +36,00, muun toimenpiteen yhteydessä 20,00 + rokotteen hinta.

Mikrosiru rokotuksen yhteydessä + 27,00€, omistaja rekisteröi sirun. Maatiaiskissoille turvasiru veloituksetta jonkin toimenpiteen yhteydessä HEY:n kustantamana ja rekisteröimänä Turvasirupalveluun.

KÄYNTIMAKSU 10 min 20€: jatkohoitopistokset, reseptilääkkeiden luovutukset, reseptit.

KÄYNTIMAKSU 20min 50€, sis. palkkion ja perustarvikkeet

KÄYNTIMAKSU 30min 70€, sis. palkkion ja perustarvikkeet ja kliinisen yleistutkimuksen 30min käynnin aikana. Lisäksi toimenpiteistä erillinen toimenpidemaksu.

-30min ylittävältä ajalta peritään toimenpidemaksua 20€ /10 minuuttia Lisäksi lääkkeet, lääkkeiden käsittelymaksu, muut kuin perustarvikkeet, laboratoriokulut ja rehut.

KASTRAATIOT: kissa yht n.80-95€, koira n. 200-300€, Huom. <50kg, lisäksi jatkohoitolääkkeet, lääkkeidenkäsittelymaksu ja kauluri.

STERILAATIOT: kissa yht. n. 125-130€,koira n.400-500€, Huom <40kg, lisäksi lääkkeet, lääkkeidenkäsittelymaksu ja kauluri

HAMMASKIVEN POISTO: koira n. 125-190€, kissa n.114-155€, lisäksi mahdolliset jatkohoitolääkkeet tms.

LOPETUKSET: koirat n.120-- 165€, kissat 80-100€, kani 90-120€,. Tuhkaus mahdollista Hyvinkään Pieneläinkrematorion toimesta heidän hinnastonsa mukaan. Käsittelymaksu 5€, jos jätetään tuhkaukseen.

HEVONEN: rokotus 60€, saman omistajan seuraavat hevoset +31€, rokotuksen kirjaaminen Heppaan 5€

Hampaiden raspaus 60€, rauhoituksessa 90€, sis. rauhoitteet.

KÄYNNIT ASIAKKAALLA -HINNASTO:

KÄYNTIMAKSU: 75€ sisältää 30 minuutin pituisen käynnin asiakkaalla perustarvikkeineen 10km saakka, lisäksi matkakorvaus 86 snt /km. Yli 10km menomatkalta + 5€ käyntimaksuun jokaiselta alkavalta 10 km:n matkalta. Hintoihin lisätään lääkkeet, lääkkeiden käsittelymaksu, muut kuin perustarvikkeet, laboratoriokulut, lisäravinteet ja rehut.

TOIMENPIDEMAKSUT:

LOPETUS: koira 52€, kissa ja kani 26€, hevonen 97€

30 min ylittävältä käynniltä +20€ /10 min.

Yllämainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Muista toimenpiteistä voit kysyä puhelimitse tai tekstiviestillä. Hinta-arviot pystyn antamaan nopeimmin aamulla 8.15-9.30, kun olen vastaanotolla. Toki muulloinkin voit kysyä.

Olen Suomen Eläinlääkäriliiton jäsen. Olen saanut praktiikkaoikeudet kesäkuussa 1982 ja olen valmistunut 1984. Valmistumisestani lähtien olen tehnyt käytännön praktiikkaa hoitaen niin tuotantoeläimiä, hevosia kuin pieneläimiäkin, välillä kunnan- tai kaupungineläinlääkärinä, välillä yksityispraktikkona. Vuodesta 2006 olen ollut jälleen yksityispraktikkona.

Harrastan lapinporokoiria ja monipuolisesti suomenhevosia. Suomenhevosia olen kasvattanut 5, tehnyt vähän pienimuotoista työajoa harrastusmielessä nuoruudessani, valmentanut raviuralle Vapukkeen ja Vallerin, -Vallerin lauantairavien 65-voittajaksi Vermossa. Nykyisin opettelen ratsastusta Kumpumäen tilalla Pornaisissa omalla kasvatillani Vokupokulla, jolla voi myös ajaa sekä kärryillä että perinteisellä rekivaljastuksella talvisin. Kumpumäen tilalla ratsastan ja seuraan myös nuorimman kasvattini Kikan Konstan ratsu-uraa opetushevosena sekä ratsastuskoulun oppilaiden kilparatsuna niin kouluratsastuksessa kuin esteissäkin.

Tervetuloa pienelle lämminhenkiselle maalaisvastaanotolle Hausjärven Oittiin!

Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Eläinlääkäri Pirjo Pirjola, Hausjärvi
Tuotemerkit
Spesific, Virbac

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:15-18:00
To
08:15-18:00
Pe
08:15-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:15-18:00
Ti
08:15-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Eläinlääkäri Pirjo Pirjola

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.