Eläinlääkärin vastaanotto Turengissa

Saravet on Turengissa toimiva eläinlääkärin vastaanotto, jossa kiireetön ja arvostava palvelu on avainasemassa. Meiltä saat kaiken tarvittavan rokotuksista leikkauksiin.

Meiltä löytyy nyt myös uusi laite progesteronimääritykseen. Mikäli olet suunnittelemassa pentuetta koirallesi, saamme selville jopa tunnissa, milloin olisi oikea hetki astutukseen.

Olipa tilanne lemmikkisi kanssa mikä tahansa, älä epäile ottaa yhteyttä tai tulla käymään!

Koirahoitola maaseudun rauhassa Vähikkälässä

Meiltä löydät sekä ihanteelliset tilat että lemmikkiäsi arvostavan palvelun. Kun arjen kiireet vievät aikaasi tai kun olet vaikkapa lähdössä reissuun, on eläinhoitolamme oivallinen ratkaisu koirasi lomapaikaksi. Me huolehdimme lemmikeistä kuin omistamme ja päivittäisiin koirahoitolan palveluihin kuuluvat myös mahdolliset koirien lääkitykset ja ulkoilutukset hihnassa lähimaastossa. Koirahoitolamme on ympärivuorokautinen ja aina käytettävissäsi!

Olemme uusineet koirien ulkotarhat 2017 ja pidämme muutoinkin paikat siisteinä ja mieluisina. Koirahoitolamme sijaitsee Vähikkälässä osoitteessa Sauvalantie 335.

Meiltä myös tallipaikat, joihin sisältyy heinä, kaura, kivennäinen ja kokopäivätarhaus.

Haluatteko järjestää porukalla esimerkiksi ratsastus- tai koiraleirin? Tarjoamme kurssillenne sopivan ympäristön kohtuuhinnalla. Maaseudun rauhassa sijaitsevat nykyaikaiset majoitustilat n. 30 henkilölle, ratsastuskenttä, maneesi, hevostarhat, kilometrin mittainen turvallinen ulkoilureitti, koirankoulutuskenttä ja rentoutumiseen sopiva puulämmitteinen pihasauna viihtyisällä saunatuvalla ja lammikolla. Tila sijaitsee hyvien harrastusmaastojen keskellä!

Voit hyödyntää palveluitamme myös mikäli olet saapumassa esimerkiksi johonkin tapahtumaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää soittamalla tai laittamalla sähköpostia!

Eläinklinikka Saravet, Janakkala
Tuotemerkit
saravet

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Eläinklinikka Saravet

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.