Eiran aikuislukio, Helsinki
Eiran aikuislukio, Helsinki
Eiran aikuislukio
Touko Voutilaisen koulusäätiö sr
Y-tunnus:
1997270-7

Eiran aikuislukiosta eväät tulevaan!

Eiran aikuislukio on suurimpia lukio-opetusta tarjoavia kouluja Suomessa. Meillä on useita eri koulutusvaihtoehtoja opiskelijan eri tarpeisiin. Tule ja tutustu, me autamme alkuun!

Lukiossa voit opiskella joko tutkintotavoitteisesti suorittaen lukion koko oppimäärän ja ylioppilastutkinnon tai voit opiskella yksittäisiä aineita oman mielenkiintosi ja tavoitteittesi mukaan. Jos opinnoista on jo aikaa tai tarvitset tukea opintojen aloittamiseen, meillä on mahdollista aloittaa lukio-opiskelu myös LUVAssa, lukioon valmistavassa koulutuksessa. Tarjoamme myös mahdollisuutta joustavaan opiskeluun urheilijoille sekä kaksoistutkinto-opiskelijoille. Lukiossa voit opiskella joko kokonaan suomeksi tai osin englanniksi osallistumalla kaksikielisille kursseille.

Eiran aikuislukiossa voit myös opiskella aikuisten perusopetuksessa ja suorittaa kesken jääneen tai puuttuvan peruskoulun oppimäärän. Opiskelijat ovat pääosin suunnattu 17-25 -vuotiaille maahanmuuttajille. Tarjolla on myös paljon suomen kielen kursseja maahanmuuttajille aivan alkeista alkaen.

Tervetuloa meille!

Eiran aikuislukio, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
10:00-15:00
To
10:00-15:00
Pe
10:00-15:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
10:00-15:00
Ti
10:00-15:00
Seuraa aukioloaikoja www.eira.fi-sivuilta
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.