murupolku logo/Lukio/Lukio Helsinki/Eiran aikuislukio
Eiran aikuislukio, Helsinki
Eiran aikuislukio, Helsinki
Eiran aikuislukio
Touko Voutilaisen koulusäätiö sr
Y-tunnus:
1997270-7

Eiran aikuislukiosta eväät tulevaan!

Eiran aikuislukio on suurimpia lukio-opetusta tarjoavia kouluja Suomessa. Meillä on useita eri koulutusvaihtoehtoja opiskelijan eri tarpeisiin. Tule ja tutustu, me autamme alkuun!

Lukiossa voit opiskella joko tutkintotavoitteisesti suorittaen lukion koko oppimäärän ja ylioppilastutkinnon tai voit opiskella yksittäisiä aineita oman mielenkiintosi ja tavoitteittesi mukaan. Jos opinnoista on jo aikaa tai tarvitset tukea opintojen aloittamiseen, meillä on mahdollista aloittaa lukio-opiskelu tuetusti Starttilukiossa. Tarjoamme myös mahdollisuutta joustavaan opiskeluun urheilijoille sekä kaksoistutkinto-opiskelijoille. Lukiossa voit opiskella joko kokonaan suomeksi tai osin englanniksi osallistumalla joko kaksikielisille kursseille tai hakemalla opiskelemaan Eira High Schooliin.

Eiran aikuislukiossa voit myös opiskella aikuisten perusopetuksessa ja suorittaa kesken jääneen tai puuttuvan peruskoulun oppimäärän. Maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille on oma First Steps in Finland -koulutusohjelmansa perusasteen opinnoille. Tarjolla on myös paljon suomen kielen kursseja maahanmuuttajille sekä lukioon valmistava koulutus maahanmuuttajille (LUVA).

Tervetuloa meille!

Eiran aikuislukio, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.