Rakennustarvikkeet, -materiaalit ja rakennusalan palvelut kauttani yllättävän edullisesti

Etsin rakentajan tarpeisiin sopivimmat ja edullisimmat ratkaisut laajasta tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien verkostosta. Riippumattomana toimijana voin palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, ilman sitoutumista tiettyihin tuotteisiin ja toimittajiin.

Tarjoamani hankintapalvelu joustaa ja soveltuu hyvin kaiken kokoisiin ja tyyppisiin rakennushankkeisiin, uudisrakentamisesta remontteihin ja saneerauksiin. Palvelu kattaa rakentamisessa tarvittavien tuotteiden ja palveluiden kilpailutuksen ja hankinnan.

Asiakaskuntani muodostuu omakotirakentajista, korjaajista ja saneeraajista, maanviljelijöistä ja kesämökkiläisistä aina isoihin rakennusliikkeisiin asti. Rakennusliikkeistä ja asiakkaista referensseinä voidaan mainita mm. Foyer Oy, R-10, Seroka sekä Lapinlahden kunta.

TEOLLISUUSHALLIT - SUUNNITTELU, TARJOUKSET ja TOTEUTTAMINEN

Toteutan yhteistyökumppaneitteni kanssa teollisuushallien rakennusprojekteja sisältäen suunnittelun, rakennustarvikkeiden ja elementtien hankinnan sekä rakennustyön toteuttamisen. Rakennustarvikkeille ja hallin eri elementeille etsin sopivimmat ja edullisimmat vaihtoehdot ja toimittajat. Yhteistyökumppaneitani ovat suunnittelija, rakentajat sekä tavaran- ja eri elementtien toimittajat.

Edustusliike Ilkka Häkli Oy, Ylöjärvi
Edustusliike Ilkka Häkli Oy, Ylöjärvi
Edustusliike Ilkka Häkli Oy, Ylöjärvi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.