Koulutuspalveluja aikuisille ja työyhteisöille Uudellamaalla

Careeria on monipuolinen aikuisten oppimiskeskus. Careeria on erikoistunut ammatilliseen aikuiskoulutukseen sekä henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Koulutukset toteutetaan mittatilaustyönä yrityksen tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Careerian monipuolinen ja laaja osaaminen antaa mahdollisuuden innovatiivisiin koulutusratkaisuihin.

Careeria tarjoaa aikuisopiskelijoille laajan paletin eri koulutusvaihtoehtoja ammatillisen osaamisen kehittämiseen, erilaisia tapoja oppia sekä osaavaa ja yksilöllistä palvelua. Careerian monipuoliset koulutusväylät mahdollistavat uuden urapolun suunnittelun ja käynnistämisen työn ohessa tai työttömyysjakson kohdatessa. Careeriasta löytyy koulutusvaihtoehtoja myös henkilöille, jotka haluavat tähdätä urallaan eteenpäin.

Careeria tarjoaa yrityksille ja yhteisöille koulutus- ja kehittämispalveluja. Careerian palveluihin yrityksille sisältyvät mm. osaamiskartoitukset, henkilöstökoulutus, rekrytointikoulutus sekä erilaiset kehittämisprojektit.

Opiskelu Careeriassa

Careerian laaja koulutustarjonta on suunniteltu aikuisille oppijoille - Careeriassa voit opiskella 20 ammattialaa ja yli 80:tä työelämän tutkintoa. Haluamme mahdollistaa haaveesi ammatissasi kehittymisestä tai uudesta urasta. Tarjoamme sinulle monipuolista aikuiskoulutusta, erilaisia tapoja oppia sekä osaavaa ja yksilöllistä palvelua lähellä sinua. Careeriasta saat uutta osaamista, tuoreita näkövinkkeleitä sekä kehitysideoita omaan työhösi ja arkeesi.

Careeriassa opiskelet joustavasti käytännönläheisissä koulutuksissa; Voit opiskella koulutuksesta riippuen toimipisteessämme, verkossa tai työpaikallasi. Opiskelu ja työ tukevat toisiaan.

Opintojesi lähtökohtana on aina sinun tilanteesi ja tarpeesi. Voit hyödyntää opinnoissasi jo olemassa olevaa osaamistasi eli opiskelet henkilökohtaisen suunnitelman mukaan vain niitä asioita, joita et vielä hallitse. Edupolin asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun hahmottelet opiskelupolkuas. Kouluttajaltasi saat neuvoja, tukea ja ohjausta opiskelusi eri vaiheissa.

Tarjoamamme koulutuspalvelut

- omaehtoinen koulutus: tutkinto tai kohotettu ammattitaito tähtäimessä

- oppisopimuskoulutus: ammattitutkintoon käsiksi työn kautta

- työvoimakoulutus: osaamista kehittämällä töihin

- organisaatioiden henkilöstön osaamisen kehittäminen

- osaamiskartoitukset organisaatioille

Referenssit

SFS-EN ISO 9001 -laatujärjestelmästandardi SFS-EN ISO 14001 -ympäristöjärjestelmästandardi

Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Edupoli Vantaa, Vantaa
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.