Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta

Careeria on Uudellamaalla toimiva, monipuolinen aikuisten oppimiskeskus. Careeriassa voit opiskella 20 ammattialaa ja yli 80:tä työelämän tutkintoa

Me Careeriassa haluamme mahdollistaa haaveesi ammatissasi kehittymisestä tai uudesta urasta. Työuraa ei enää tarvitse päättää loppuelämäksi. Tämän päivän työelämässä on pitkien työsuhteiden sijaan aivan normaalia vaihtaa omaa uraa varsin radikaalistikin.

Careerian monipuoliset koulutusväylät mahdollistavat uuden urapolun suunnittelun ja käynnistämisen työn ohessa tai työttömyysjakson kohdatessa. Edupolista löytyy koulutusvaihtoehtoja myös henkilöille, jotka haluavat tähdätä urallaan eteenpäin. Mahdollisuuksia on monia - tartu tilaisuuteen!

Opiskelu Careeriassa

Careerian laaja koulutustarjonta on suunniteltu aikuisille oppijoille. Tarjoamme sinulle monipuolista aikuiskoulutusta, erilaisia tapoja oppia sekä osaavaa ja yksilöllistä palvelua lähellä sinua. Careeriasta saat uutta osaamista, tuoreita näkövinkkeleitä sekä kehitysideoita omaan työhösi ja arkeesi.

Careeriassa opiskelet joustavasti käytännönläheisissä koulutuksissa; Voit opiskella koulutuksesta riippuen toimipisteessämme, verkossa tai työpaikallasi. Opiskelu ja työ tukevat toisiaan.

Opintojesi lähtökohtana on aina sinun tilanteesi ja tarpeesi. Voit hyödyntää opinnoissasi jo olemassa olevaa osaamistasi eli opiskelet henkilökohtaisen suunnitelman mukaan vain niitä asioita, joita et vielä hallitse. Edupolin asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun hahmottelet opiskelupolkuas. Kouluttajaltasi saat neuvoja, tukea ja ohjausta opiskelusi eri vaiheissa.

Tarjoamamme koulutuspalvelut

- omaehtoinen koulutus: tutkinto tai kohotettu ammattitaito tähtäimessä

- oppisopimuskoulutus: ammattitutkintoon käsiksi työn kautta

- työvoimakoulutus: osaamista kehittämällä töihin

- organisaatioiden henkilöstön osaamisen kehittäminen

- osaamiskartoitukset organisaatioille

Edupoli Porvoo, Porvoo
Edupoli Porvoo, Porvoo
Edupoli Porvoo, Porvoo
Edupoli Porvoo, Porvoo
Edupoli Porvoo, Porvoo
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.