Muutamme maailmaa kestävän kehityksen palvelujemme avulla

Hei! Olemme muuttaneet Kampin Voimataloon. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Tarjoamme kestävän kehityksen konsultointipalveluja ja Ecobio Manager -pilvipalvelua säädösten, kemikaalien ja riskien hallintaan yrityksissä ja muissa organisaatioissa, yli 30 vuoden kokemuksella.

Palveluissamme yhdistyvät useat tieteenalat kuten kemia, ekologia, biologia, maantiede, yhteiskuntatieteet ja tietotekniikka. Konsultoimme, mallinnamme, laadimme viranomaisasiakirjoja ja koulutamme – suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Paneudumme huolella liiketoimintasi erityispiirteisiin ja ratkaisemme vaikeatkin tehtävät. Menestyksemme salaisuutena on luovuuden yhdistäminen insinöörilahjakkuuteen ja taito onnistua vaikeissa tehtävissä. Hyödynnämme uutta teknologiaa ja olemme alan palvelujen tarjoajana tiennäyttäjä. Palvelemme kaikenlaisia ja -kokoisia organisaatioita tehtailta konsernien johtoon.

Palvelumme syntyvät usean monen alan asiantuntijan saumattomasta yhteistyöstä, jotta pystymme palvelemaan sinua ja yritystäsi kokonaisvaltaisesti.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Palveluitamme

Johtamiseen vaikuttavuutta

- Autamme organisaatiotasi viemään kohti kestävää kehitystä ja tavoitteitanne järjestelmällisesti. Konsultoimme strategiavaihtoehtojen arvioinnista käytännön johtamiseen ja raporttien varmentamiseen.

Tuotteille turvallisuutta ja kilpailuetua

- Huolehdimme ammattitaidolla haastavatkin tuotevaatimukset kuntoon. Rekisteröimme aineesi Euroopan Unionin REACH-asetuksen mukaisesti, ympäristöedut hyödyntäen sekä kemikaalivaatimuksissa auttaen. Suoritamme myös hiili- ja vesijalankjälkilaskelmat sekä elinkaariarviot.

Toimipaikoille vaatimustenmukaisuutta

- Hoidamme sujuvasti ympäristöluvat, ympäristöriskinarvioinnit ja viranomaisasiat asiakkaan etu edellä eri sidosryhmiä kuunnellen.

Tutkimme ja ratkaisemme

- Jäsennämme monimutkaiset tutkimuskysymykset mallinnuksiksi ja työsuunnitelmiksi sekä etsimme ratkaisuja ihmiskunnan tärkeimpiin haasteisiin. Hoidamme ammattitaidolla mm. tuotteiden elinkaari- ja luontoarvioinnit, päästöjen mallinnukset sekä lainsäädäntövaikutukset.

Ecobio Manager -pilvipalvelu

Ecobio Manager on sujuvampi tapa hallita kestävän kehityksen vaatimuksia. Ainutlaatuisen pilvipalvelun avulla voit seurata ja hallita yrityksesi kestävän kehityksen vaatimuksia helposti, tehokkaasti ja räätälöitynä. Selkeän toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi palvelusta löytyvät useiden eri maiden ajantasaiset säädöskokoelmat muutostietoineen sekä kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet ja tiedot rajoitetuista aineista.

Tutustu Ecobio Manageriin tästä linkistä: https://www.ecobiomanager.com

Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Ecobio Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Ecobio Manager

Kokemuksia yrityksestä Ecobio Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.