Teollisuuden pintakäsittelyt Imatralla

E. Voutilainen on teollisuuden pintakäsittelyihin erikoistunut yritys. Me myös maahantuomme raskaaseen mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen soveltuvia ARC-pinnoitteita. Toteutamme pintakäsittelytyöt kokonaisvastuullisesti: suunnittelemme, toimimme asiantuntijana, valvomme ja urakoimme. Jos vaadit laadukasta ja aikataulussa toteutettua pintakäsittelyä, joka ottaa huomioon ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset, olemme etsimäsi yhteistyökumppani.

Asiakkainamme on metsä-, energia-, kemian- ja muuta teollisuutta, rakennusliikkeitä, julkisen sektorin edustajia, taloyhtiöitä ja yksityisiä henkilöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lattiapinnoitukset

Pinnoitamme lattioita epoksi-, polyuretaani- ja akryylipinnoitteilla. Käyttämämme pinnoitteet ovat liuotinvapaita, niukkaliuotteisia tai vesiohenteisia, joiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) määrä on alhainen.

Erikoispinnoitukset

Teemme erikoispinnoituksia kemikaalinkestävillä erikoispinnoitteilla suoja-altaisiin, lastaus- ja purkupaikkoihin, säiliöihin, kanaaleihin ja koneperustuksiin.

Rakennus- ja kunnossapitomaalaukset

Maalaus suojaa rakenteita, helpottaa puhdistusta ja parantaa ulkonäköä. Käsiteltyjä pintoja on puhdistettava ja kunnossapidettävä säännöllisesti, ja kun huolto tehdään ajoissa, voidaan tulevia siirtää perusparannuskorjauksia vuosilla eteenpäin.

E. Voutilainen Oy, Imatra
E. Voutilainen Oy, Imatra
E. Voutilainen Oy, Imatra
E. Voutilainen Oy, Imatra
E. Voutilainen Oy, Imatra

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite