murupolku logo/Maanrakennus/Maanrakennus ja maansiirto Sotkamo/E. Hartikainen Oy Maarakennus Punasuon ja Uutelan kaivokset

Maarakennusta ympäri Suomen

E. Hartikainen Oy on maarakennusurakoijana yksi Suomen suurimpia yksityisiä maarakennusyrityksiä. Maarakennuksen toiminnassa olemme keskittyneet erityisesti kaivostoimintojen aluerakentamiseen ja massojen käsittelyyn, teollisuuden pohjarakentamiseen sekä infrarakentamiseen. Kallion louhinta, louheensiirto- ja murskaustyöt ovat yrityksemme erikoisosaamista.

Maarakentamisen erikoisosaaminen ja kalusto siirtyvät joustavasti eri urakointikohteisiimme Suomessa. Uudistamalla kalustoamme huomioimme urakointikohteiden muuttuvat tuotantovaatimukset ja ylläpidämme toiminnan parasta tuottavuutta ja tehokkuutta. Kaluston reaaliaikaiset tiedonsiirto- ja paikannustietojärjestelmät ovat maarakennusurakoinnissa arkipäivää. Omat raskaan maarakennuskaluston korjaamot Joensuussa, Siilinjärvellä, Polvijärvellä ja Sodankylässä takaavat, että maarakennusurakat voidaan viedä läpi sovitun aikataulun mukaisesti.

E. Hartikainen Oy Maarakennus Punasuon ja Uutelan kaivokset, Sotkamo

Kokemuksia yrityksestä E. Hartikainen Oy Maarakennus Punasuon ja Uutelan kaivokset

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.