Suojaa puhelimesi.

Onko puhelimesi näyttö joskus särkynyt? Todennäköisesti, sillä tutkimusten* mukaan tälläkin hetkellä joka viidennen puhelimen näytössä on halkeama. Lisäksi joka toisen älypuhelimen näyttö hajoaa sen eliniän aikana.

TÄYSIN UUTTA! PANSSARILASI HOLOGRAMMILLA. Uutuustuote ja samalla ainutlaatuinen Docoverin panssarilasi hologrammilla suojaa älypuhelimesi näyttöä ja pitää sen ehjänä.

Hologrammin myötä älypuhelimesi erottuu edukseen, on henkilökohtaisempi ja tyylikkäämpi. Yrityksille hologrammi mahdollistaa uuden keinon tavoittaa ihmisiä mieleenpainuvalla ja fiksulla tavalla.

Docoverin patentoitu ja täysin ainutlaatuinen panssarilasi hologrammilla on edullinen, järkevä ja näyttävä tapa suojata älypuhelimen näyttöä sekä tehdä puhelimesta tavallista tyylikkäämpi.

Hologrammivalikoimamme kasvaa ja monipuolistuu kaiken aikaa. Nyt hologrammeina löytyy hauskoja Muumit-hahmoja, yritys- ja tuotemerkkejä sekä urheiluseurojen logoja.

Toimintamme on vahvassa kasvussa. Jälleenmyyntiverkostomme laajenee ja tuotevalikoimamme monipuolistuu kaiken aikaa.

Ota meihin yhteyttä! Ideoidaan yhdessä sinun yrityksellesi ja tuotteellesi toimin tapa hyödyntää hologrammia panssarilasissa. Kokonaisuutta voimme täydentää esimerkiksi älypuhelimen takakuorilla.

Docover Oy, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu