Tarjoamme laadukkaat kopiointi-, skannaus-, faksaus- ja tulostusjärjestelmät. Toimintaamme kuuluu edustamiemme laitteiden myynti-, vuokraus-, huolto- ja asennuspalvelut. Olemme alan johtava toimija Etelä- ja Länsi-Suomessa ja palvelemme yritysasiakkaitamme jo 20 vuoden kokemuksella.

Myymälätekniikka

Osaamiseemme kuuluvat mm.

-vaa'at ja vaakajärjestelmät

-myymälöiden sisääntuloportit

-ostoskärryparkit

-kaidejärjestelmät

-kassapöydät

-kahvikoneet

Päämerkkimme myymälätekniikassa ovat Checkmark ja ITAB Pan-Oston. Olemme tehtaiden valtuuttama huoltoliike.

Huollamme ja asennamme myös päivittäis- ja muun vähittäistavarakaupan Bizerba vaakoja ja vaakajärjestelmiä, Harting / Smokythek savukeautomaatteja ja Eloma ja Wiesheu uuneja.

Tutustu kotisivuillamme!

Toimistotekniikka

Myymme, huollamme ja asennamme Konica Minolta, Samsung, Oki ja HP yhdistelmälaitteet ja tulostimet Tampereen / Pirkanmaan alueella. Toimitamme laitteita ja ylläpitosopimuksia myös muualle Suomeen. Saat laitteisiin edullisen täyshuolto- ja vuokrasopimuksen, tai helpon käyttövuokrasopimuksen, joka takaa laitteen edullisen, ennakoitavan ja huolettoman käytön. Edustamamme laitteet tehostavat toimintaasi ja parantavat kustannusrakennettasi.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi toimitamme myös laitteille suunniteltuja tarvikkeita. Valikoimiimme kuuluu mm. väriainekasetit melkeinpä kaikkiin merkkeihin.

Tutustu palveluihimme!

Kylmälaitteet

Olemme erikoistuneet ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden, järjestelmien ja materiaalien teknisiin palveluihin. Edustamme alan kansainvälisesti merkittävimpiä tuotemerkkejä. Toimimme laitteiden maahantuojan Dayton Oy:n tytäryhtiönä ja vastaamme huoltopalveluista Tampereen / Pirkanmaan alueella, tarvittaessa laajemmallakin alueella.

Dayton Tampere Oy, Tampere
Dayton Tampere Oy, Tampere
Dayton Tampere Oy, Tampere
Dayton Tampere Oy, Tampere
Tuotemerkit
Workplace hub, Ricoh, Xerox, Itab Pan-Oston, Color Laser Jet, Page Wide, Develop, Zumex, Checkmark, Oki, Wiesheu, Eloma, Olivetti, Jura, Konica Minolta, Samsung, Bizerba Harting/Smokythek, Pan-Oston, Expo, HP, Hewlet Packard

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Dayton Tampere Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.