murupolku logo/Autohuolto/Autokorjaamo ja autohuolto Espoo/Das Auto Huolto Oy Espoo, Suomenoja
Das Auto Huolto Oy Espoo, Suomenoja, Espoo
Das Auto Huolto Oy Espoo, Suomenoja, Espoo
Das Auto Huolto Oy Espoo, Suomenoja
Das Auto Huolto Oy
Y-tunnus:
2302706-2
Varaa aika
Varaa aika

Das Auto Huolto Espoo, Suomenoja

Das Auto Huolto palvelee autonomistajia merkkiin katsomatta pääkaupunkiseudulla. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa (Bosch Car Service) ja Konalan MotorCenterissä (Autoasi) Helsingissä. Meillä autohuolto käy vaivattomasti ja nopeasti ja säilytät autonvalmistajan antaman takuun. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset autot vankalla ammattitaidolla ja käytämme töissämme vain laadukkaita merkkiosia ja asianmukaisia, moderneja työvälineitä ja -menetelmiä.

Erikoisosaamistamme ovat Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkit. Hyvin varustelluissa tiloissamme on mahdollista huoltaa ja korjata myös suuremmat erikoisautot, kuten matkailuautot. Käyntikorttimme on asiakkaillemme tarjottu yksilöllinen palvelu ja asiakaslähtöisyys. Tietysti panostamme myös henkilökuntamme ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, jotta autosi saisi meillä parasta mahdollista kohtelua.

Espoon toimipisteessä on huoltokorjaamon lisäksi pesutilat, korikorjaamo ja maalaamo. Viihtyisässä odotustilassa voit nauttia kupillisen kuumaa ja käytössäsi on myös Wi-Fi-yhteys. Mobil Express -öljynvaihdot aikaa varaamatta. Palveluihin kuuluu myös auton lisävarustelu. Olemme valtuutettu Webasto-jälleenmyyjä.

Konalan toimipisteessä on huoltokorjaamon lisäksi korikorjaus, maalaus, pesupalvelut sekä oma katsastusasema, jossa tehdään kevyen kaluston määräaikaiskatsastukset ja jälkitarkastukset (rekisteröintipalvelua ja muutoskatsastuksia emme suorita)

Lue lisää palveluistamme ja varaa aika autollesi.

Helsinki: Ristipellontie 25, 00390 Helsinki puh. 029 - 007 5 007

Kolarikorjaus

Kun kolahtaa ikävästi, on helpoin ratkaisu hankkia kolarikorjaus kokonaisvaltaisine palveluineen meiltä. Teemme korikorjaukset ja -oikaisut sekä hitsaukset ja maalaukset, jotta autosi olisi pian taas uuden veroinen. Samalla onnistuu myös ruostevaurioiden paikkaus. Autorobot-vetolaitteemme oikaisee pahemmankin kolarin jäljiltä vääntyneen korin ja me hoidamme tarvittavat ilmoitukset ja todistukset vakuutusyhtiöösi.

Automaalaamo

Huolella tehdyt ja kestävät automaalaukset viimeistelevät korjauksen, olipa kyseessä pelti- tai muoviosien maalaus. Maalauta autosi uudenveroiseksi kokeneilla ammattilaisillamme. Korjaamomme on varusteltu ajanmukaisin maalausruiskuin, uunein ja tietysti korkealuokkaisin automaalein. Meiltä saat siistin ja kestävän työjäljen edullisesti ja nopeasti.

Huollot ja korjaukset

Korjaamollamme auton viat hoituvat takuuvarmasti kerralla kuntoon, olipa kyse pienestä tai isommasta korjaustarpeesta. Käytämme kaikissa huolloissa merkkiosia ja työmenetelmiä, jotka takaavat kestävän korjaustuloksen. Tuo siis autosi korjattavaksi tai määräaikaishuoltoon meille!

Öljynvaihto

Mobil-express -öljynvaihto onnistuu Espoon korjaamollamme aikaa varaamatta. Vaihdamme öljyt autoosi nopeasti, voit nauttia sillä aikaa vaikka kupin kahvia odotustiloissamme. Voit varata ajan öljynvaihtoon myös Helsingin Konalan toimipisteeseemme.

Rengaspalvelut

Renkaiden helppo ja nopea vaihto onnistuu ajanvarauksella Espoossa tai Helsingissä. Autokorjaamomme rengashotellissa renkaiden säilytys on vaivatonta ja kausivaihdot sujuvat joustavasti. Tämän vaivattomampaa ei renkaiden vaihto voi olla!

Auton lisävarusteet

Korjaamomme on valtuutettu Webasto-lämmittimien asentaja. Myymme myös lisävarusteita erimerkkisiin autoihin, Meiltä saat mm. lohkolämmittimet, vetokoukut, sisäpistokkeet, peruutustutkat, hands free-sarjat ja paljon muita auton lisävarusteita. Kysy lisää tai tule tutustumaan valikoimamme.

Das Auto Huolto Oy Espoo, Suomenoja, Espoo
Das Auto Huolto Oy Espoo, Suomenoja, Espoo
Tuotemerkit
Vianor, Mobil1, Audi, Mercedes-Benz, Skoda, Volkswagen

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
07:30-17:00
Ke
07:30-17:00
To
07:30-17:00
Pe
07:30-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:30-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.