Asiakaspalvelujärjestelmät yrityksille

Cuuma Communications Oy on uudenaikainen puhelinoperaattori ja ohjelmistotalo, joka toteuttaa kommunikointivälineitä kaikkiin tarpeisiin aina pienyrityksistä operaattoritasolle asti. Cuuman lähtökohtana on tutustua asiakkaan liiketoimintaan ja suunnitella sitä palveleva ympäristö. Yrityksen onnistuneet ja palkitut palvelut ovat tehostaneet asiakkaiden liiketoimintaa jo 10 vuoden ajan, josta kertoo mm. myönnetyt Menestyjä-sertifikaatit, sekä asiakkaan kanssa yhdessä toteutettu asiakaspalvelu/ contact center, joka valittiin yhdeksi Suomen parhaaksi yli puolen miljoonan annetun äänen perusteella.

Cuuman puhejärjestelmien avulla yrityksillä on mahdollisuus tarjoata asiakkailleen ensiluokkaista asiakaspalvelua. Yrityksen valmistamien puhejärjestelmien yksi monista valteista on puhejärjestelmän yhdistäminen nopeasti ja vaivattomasti osaksi muita käytössä olevia järjestelmiä, jolloin työympäristön tehokkuus saadaan maksimoitua. Tutustu jo toteutettuihin ratkaisukokonaisuuksiin asiakasesimerkeissämme!

Cuuma on toimittanut VoIP- ohjelmistoalustoja vuodesta 2008 alkaen useille kotimaisille operaattoreille ja operaattoritoiminnan aloittaneille yrityksille. Tuotteet operaattoreille kattavat kaiken asiakkaiden provisioinnista ja hallinnoinnista aina laskutukseen saakka.

Cuuma tarjoaa kotimaan kehittyneimmän puhejärjestelmän edustettavaksi myös jälleenmyyntiin.

Yritys on myös Snom IP -puhelimien virallinen maahantuoja.

Kun tarvitset kommunikointiratkaisuja, apua niiden valinnassa, tai uusia tuotteita edustukseen, tutustu esitteisiin tai ota yhteyttä!

Cuuma Communications Oy, Helsinki
Cuuma Communications Oy, Helsinki
Cuuma Communications Oy, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu