Varaa aika
Varaa aika

Peugeot & Citroen Merkkihuolto Mikkeli

CitiX Oy on vuonna 2007 perustettu mikkeliläis omistuksessa oleva Citroënin ja Peugeotin valtuuttama merkkihuolto. Kuulumme myös Fixus autohuolto ketjuun. Olemme erikoistuneet Citroën ja Peugeot autojen korkealaatuiseen huoltamiseen. Meiltä saatte kaikki huolto- ja korjauspalvelut ja tuulilasin vaihdot, joita autonne tarvitsee. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olemme ansainneet kiitosta!

Asiakkaamme kiittävät meitä hyvästä asiakaspalvelusta, hyvästä työn laadusta, ripeästä toiminnastamme ja kilpailukykyisistä hinnoistamme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Yrityksen tarina

Citixillä suomen tyytyväisimmät Peugeot merkkihuollon asiakkaat vuonna 2014 ja 2015!

CitiX on nyt myös Fixus!

CitiX on aina ollut muutakin kuin merkkihuolto ja palvellut kaikkia autoilijoita kokonaisvaltaisesti Mikkelin seudulla. Lähtökohtamme on aina ollut tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluja, kilpailukykyiseen hintaan. Toimintamme tueksi valitsimme Suomalaisen Fixus-ketjun, joka edustaa samantyyppisiä arvoja CitiXin kanssa. Fixus-ketju pystyy tarjoamaan meille juuri oikeanlaista tukea, laadukkaita varaosia ja kehitysmahdollisuuksia. Fixus-ketjun Suomalaisuutta korostaa myös, Suomalaisen Työn Liiton Fixus-ketjulle myöntämä, Avainlippu-tunnus, joka on osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palveluille.  

CitiX Oy, Mikkeli
CitiX Oy, Mikkeli
CitiX Oy, Mikkeli
Tuotemerkit
Juhlapesu, Total, Defa, Hankook, Nokian renkaat, Continental, fixus, Citroen, Peugeot

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu