Chalet Ruka Peak on kodikas ja korkeatasoinen, pieni alppityylinen hotelli, jossa on 8 boutique-hotellihuonetta, joista kaksi on sviittiä. Idyllinen alppi-hotelli sijaitsee Itä-Rukalla, Mastorinteiden ylä puolella, Juhannuskallion kupeessa. Hotellin ympärillä olevat luksus villat sekä Chalet Ruka Peakin oma villa Little Peak tarjoavat joustavia majoitusratkaisuja Rukatunturin " Villakylässä".

Ruka Peak on oiva valinta yritys,-kokous,- ja lomaryhmille tarjoten yksilöllistä majoitusta ja räätälöityjä ohjelmapaketteja.

Rinteet sijaitsevat aivan Chalet Ruka Peakin ja "villakylän" läheisyydessä eli Ski in-Ski out tyyppisesti. Rinteeseen matkaa n.50m. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta. Hotellille on helppo tulla myös autolla.

Hotellin ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista itse, käsin valmistettua ruokaa. Menu mukailee Keski-Eurooppalaista tyyliä painottuen paikalliseen riistaan Italia "twisitillä".

Peakin Saslik-illat järjestetään joka torstai ravintola Huipputerassilla. Takkatulen äärellä valmistetaan riistavartaita, nautitaan upeista maisemista, hyvistä juomista ja alppi-meiningistä!

Ruka Peakin Saunamaailmassa voi nauttia lempeistä löylyistä ja ihailla tähtitaivasta poreammeesta tai paljusta virvokkeita nautiskellen. Saunamaailmassa on mahdollista myös hemmotella itseään vartalohoidoilla tai kuumakivihieronnalla.

Lämpimästi tervetuloa Peakiin!

Chalet Ruka Peak, Kuusamo
Chalet Ruka Peak, Kuusamo
Chalet Ruka Peak, Kuusamo