Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tarvikkeet ja herkut nautinnollisiin viini ja ruokahetkiin

Ceestashop verkkokauppa ja myymälä tarjoaa tarvikkeita nautinnollisiin viini- ja ruokahetkiin. Ceesta tarkoittaa olla läsnä, herkullisen ruoan ääressä on hyvä olla läsnä läheisille. Herkkumme tulevat Euroopasta suoraan pieniltä tuottajilta, jotka panostavat sekä erinomaisiin raaka-aineisiin, lisäaineettomuuteen, kauniisiin pakkauksiin ja ennen kaikkea herkulliseen makuun.

Olemme kotimainen perheyritys. Kysy lisää, palvelemme mielellään!

Tuotteet ja valikoima

Tuotteita tulee useasta maasta, kuten Italia, Espanja, Ranska, Belgia, Englanti, Tanska ja Ruotsi. Herkkukorit ja herkkulahjat voit tilata meiltä suoraan, räätälöimme ne asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Viinilasit ja viinitarvikkeet, sekä laajavalikoima erikoiskaupan laseja sekä ammattilaistenkin käyttämiä keittiötarvikkeita löydät meiltä myös. Olemme lasien erikoisliike, jonka laajasta valikoimasta löydät sopivat viinilasit, samppanjalasit, viskilasit, olutlasit, drinkkilasit ja muut tarvikkeet.

Tuotemerkit

Valikoimissamme on tunnetut laadukkaat tuotemerkit, kuten Lehmann Glass, Glencairn, Bormioli, Zalto, Cantina Arredo, Emile Henry, Gense, Oxo, Pillivuyt, Sabatier, Wusthof, Zieher, Vacuvin, Coravin, Vinturi, Tastvin, Traditional Wine Racks, Wine Master, VCanter, Bermar, Spiegelau ja Nachtmann löydät meiltä ja monta muuta brändiä.

Viinien säilytys

Ceestashop on panostanut jo pitkään laadukkaaseen viinien säilytykseen ja sen vaatimiin tarvikkeisiin eli viinikaapit, viinipullohyllyt, viinikellarihyllyt ja räätälöidyt kalusteet sekä viinikellarinjäähdytysjärjestelmät löydät meiltä.

Ceestashop, Helsinki
Ceestashop, Helsinki
Ceestashop, Helsinki
Ceestashop, Helsinki
Ceestashop, Helsinki
Tuotemerkit
Lehmann Glass, Glencairn, Bormioli, Zalto, Cantina Arredo, Emile Henry, Gense, Oxo, Pillivuyt, Sabatier, Wusthof, Zieher, Vacuvin, Coravin, Vinturi, Tastvin, Traditional Wine Racks, Wine Master, VCanter, Bermar, Spiegelau, Nachtmann

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
10:00-15:00
Su
Suljettu
Ma
10:00-18:00
Ti
10:00-18:00
Ke
10:00-18:00
To
10:00-18:00
Pe
10:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Ceestashop

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.