Räätälöityä Messurakentamista

Me Brändipuulla teemme brändisi visuaalisesti näyttäväksi. Luomme asiakkaillemme kohtaamispaikkoja, joissa syntyy yrityksenne parhaimmat tarinat. Oli sitten tarkoituksenasi vahvistaa yrityksesi ilmettä, tavoitella uusia markkinoita ja asiakkaita tai lanseerata tuotteita ja palveluita. Me olemme kumppanisi kaikissa haastavissa messuosallistumiseen liittyvissä tapahtumissa tai tilaratkaisuihin liittyvissä asioissa.

Suunnitelemme ja rakennamme messusosastoja räätälöidysti kotimaassa ja kansainvälisesti avaimet käteen periaatteella. Ammattitaitoinen suunnittelu on pohja onnistuneelle ja toimivalle projektille. Suunnittelun lähtökohtana on syvällinen asiakkaan, tuotteiden ja palvelujen tuntemus. Ammattitaitoamme on siirtää juuri sinun toiveesi ja tavoitteesi konkreettiseen muotoon. Huolehdimme kaikesta projektien alusta loppuun saakka.

Kun tarvitset ammattitaitoista palvelua, ota yhteyttä, teemme sinulle tarjouksen.

Palvelut

Messusuunnittelumme tuottaa sekä messukonsepteja, että yksittäisiä messuosastoja. Toimialaamme kuuluu lisäksi myymäläsuunnittelu, tilasuunnittelu ja tapahtumailmesuunnittelu. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisilla työkaluilla tuotetut 3D-kuvat ja pohjakuvan projekteista. Hyvin suunniteltu messuosasto tai tila houkuttelee kävijöitä, vahvistaa brändiä ja tuotekuvaa, ja auttaa saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet.

Lisätietoja palveluistamme löydät kotisivuilta.

Brändipuu, Kurikka
Brändipuu, Kurikka
Brändipuu, Kurikka
Brändipuu, Kurikka
Brändipuu, Kurikka

Kokemuksia yrityksestä Brändipuu

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.