Pähkinäinen on Turun kaupungin ulkoilusaari, jolla järjestetään aktiviteettejä ja tapahtumia pitkin kesää. Pähkinäisensaari on oivallinen matkailukohde niin koko perheen yhteiselle ajanvietolle kuin akkujen lataamiselle omassa rauhassa. Meillä voit majoittua ihastuttavissa 2-6 hengen huoneissa tai savesta ja kanervasta rakennetussa päätalossa. Saarelta löytyy myös pehmeällä niityllä varustettu teltta-alue.

Saarella on monenlaista mukava katseltavaa ja koettavaa. Voit esimerkiksi grillata tunnelmallisessa pihapiirissämme, jossa suloiset vuohet ja puput ihastuttavat kaikenikäisiä. Saaresta löytyy WLAN-yhteys ja sisätiloista pelinurkkaus sekä kirjoja ja aikakausilehtiä. Pikkutytöille ja -pojille on valmistunut leikkimökki kahvilan läheisyyteen, jossa on turvallista keittää omat kahvit sillä aikaa kun vanhemmat rentoutuvat pihapiirin kahvilassa. Kahvila Piitin tallissa voit nauttia suolaisesta tai makeasta välipalasta.

Kesäisin tarjoamme juhla- ja kokouspalvelut noin 30 hengelle. Järjestämme myös leirikouluja, kalastusretkiä, luontoretkiä, tyky-päiviä, kokouspalvelua, pitopalvelua, sienestysretkiä ja marjojen keruureissuja. Järjestämme erilaista ohjelmaa teemaviikkoina. Tarkempia tietoja teemoista saat kahvilasta tai kotisivuiltamme.

Pähkinäisensaaressa veneilijöitä odottaa suojaisa satama, jossa on n. 50 venepaikkaa. Uusituilla laitureilla on myös sähköt. Ilman venettä matkaavat pääsevät saarelle yhteysalus Islalla, joka liikennöi Rymättylän Haapalasta. Voit tarkistaa Islan aikataulut kuljetus Savolainen Oy:n verkkosivuilta.

Saaren huollosta vastaa Turun Kiinteistöliikelaitos. Palveluntuottajana toimii BP-Palvelut Birgit Parkkinen.

Meille voit tulla rentoutumaan niin yksin, perheen kanssa kuin kaveriporukalla.

Tervetuloa!

BP-Palvelut / Pähkinäinen, Turku
BP-Palvelut / Pähkinäinen, Turku
BP-Palvelut / Pähkinäinen, Turku