murupolku logo/Autohuolto/Autokorjaamo ja autohuolto Helsinki/Bosch Car Service Herttoniemi Aallon Auto
Bosch Car Service Herttoniemi Aallon Auto, Helsinki
Bosch Car Service Herttoniemi Aallon Auto, Helsinki
Bosch Car Service Herttoniemi Aallon Auto
Aallon Auto Oy
Y-tunnus:
0683483-1
Varaa aika
Varaa aika

Herttoniemen Bosh Car Service toimipisteemme on erikoistunut normaalien huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi ajoneuvoelektroniikan vianetsintään, polttonesteen suihkutusjärjestelmien korjauksiin sekä dieselajoneuvojen huoltoon.

Annamme kahden vuoden takuun työlle ja asennetuille osille. Bosch-varaosilla on lisäksi Euroopan laajuinen takuu. Tämä lisää liikkumisturvaanne.

Palvelut

Bosch Car Service-korjaamomme tekee kaikkien merkkien määräaikaishuollot ja korjaukset. Huoltoa tilatessaan asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Bosch Car Service -korjaamon henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamo pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

Tarjoukset

Katso ajankohtaiset tarjouksemme!

Bosch Car Service Herttoniemi Aallon Auto, Helsinki
Tuotemerkit
Alfa Romeo, Audi, Bentely, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-17:00
Avoinna vielä 3h 38min
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.