Varaa aika
Varaa aika

Tilaa kasvulle kelluvilla liiketoiminnan ratkaisuilla

Mitä tehdä kun on vettä, mutta ei maata?

Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut suomalainen yritys. Toimintaan kuuluu kelluvien ratkaisujen kokonaissuunnittelu ja hankkeen organisointi aina ideasta ja teknisestä suunnittelusta toteutukseen saakka.

Maa-alue on rajallista, vesialueita sen sijaan on runsaasti hyödyntämättä ja niille voi rakentaa kelluvien rakenneratkaisujen avulla. Rantaklubeja, uimaloita, vapaa-ajan keskuksia, liikuntapuistoja, huoltorakennuksia, toimistoja, ravintoloita, yökerhoja, ostoskeskuksia, asuntoja, hotellihuviloita ym. Kelluviin toteutuksiin soveltuvan teknologian avulla moninaiset ja skaalautuvat ratkaisut ovat mahdollisia ja ne räätälöidään aina vastaamaan yrityksesi ja kaupunkisi tarpeita.

Kelluva rakentaminen on myös kestävä ja ympäristöystävällinen tapa vastata rannikkorakentamisen kasvavaan kysyntään. Kelluva teknologia ei vahingoita merenpohjaa eikä meren elämää.

Bluet Oy tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita rannikkoalueiden kaupalliseen hyödyntämiseen maailmanlaajuisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja kohdemaassa etsimme parhaat paikalliset osaajat projektiisi. Huipputason asiantuntijoiden ja projektinhallinnan ansiosta hengität helpommin ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Allas Sea Pool Helsinki

Allas Sea Pool on Helsingin parhaimmalle paikalle kauppatorin kupeeseen rakennettu merikylpylä uima-altaineen, saunoineen ja ravintoloineen. Vastaavaa kokonaisuutta ei löydy muualta maailmasta, ja se valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2017. Ympäri vuoden auki oleva Allas palvelee joka päivä.

https://www.allasseapool.fi/fi/

Tutustu muihin referensseihimme täällä: https://bluet.fi/referenssit/

Vök Baths, Islanti

Discover Iceland’s only floating pools

Vök Baths is a geothermal destination opening in July 2019 on the beautiful Lake Urriðavatn in East Iceland. Located only 5-kilometres northwest of Egilsstaðir, the largest settlement in the East, Vök Baths is an essential stop on any visit to this part of the country.

Vök Baths harnesses the geothermal power of the region to create a unique bathing experience with amazing views of the rest of the lake and the surrounding area. Fully immerse yourself in Iceland’s unique and untouched landscape and become one with nature at the country’s first series of geothermal floating pools.

https://vok-baths.is

Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Bluet Oy Ltd, Vantaa
Tuotemerkit
Bluet, Bluet Floating Solutions

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Bluet Oy Ltd

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.