Lähetä viesti
Lähetä viesti

Professional Services for Service Professionals

Toimitamme erilaisia toiminnan ja prosessien kehittämiseen tähtääviä konsultointipalveluja, jotka liittyvät tietoliikenneverkkojen ja IT infrastruktuurin rakentamiseen, ylläpitoon, huoltoon ja operointiin. Asiakkaitamme ovat tietoliikenneverkkoja toimittavat yritykset, verkko-operaattorit ja näille yrityksille alihankintapalveluja tuottavat yritykset. Tyypillisesti asiakkaillamme on seuravanlaisia kehityshankkeita, joiden kesto on rajattu tai heillä on vajausta omissa resursseissaan näissä hankkeissa:

· Palveluiden ja toimintaprosessien kehitäminen, dokumentointi ja käyttöönotto · Toimintaprosessien arviointi ja auditointi, ml. tuki ISO9001 sertifiointi hankkeissa · Osaavan henkilöstön hankinta palveluiden tuottamiseen (Headhunting) · Organisaation valmennus, motivointi ja koulutus toimintaprosessien kehityshankkeissa

Meillä on yli 30 vuoden kokemus ylläolevien tehtävien menestyksellisestä hoidosta kansainvälisessä business-ympäristössä. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaittemme tarpeita vastaavaksi.

BJ Services Oy, Kerava

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu