murupolku logo/Kalusteet/Ravintolakoneet, suurkeittiökoneet ja tarvikkeet Espoo/Bakeresta Oy Suurkeittiö- ja leipomolaitteet
Bakeresta Oy Suurkeittiö- ja leipomolaitteet
Bakeresta Oy
Y-tunnus:
2759076-8
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Bakeresta Oy

Bakeresta Oy on suurkeittiö- ja leipomolaitteiden myynti-ja huoltoyritys, jonka toimintaajatus perustuu hyvänlaatuisten laitteiten tarjoamiseen ammattiasiakaille hyvällä laatu/hintasuhdella erinomaisen myynti- ja jälkipalveluiden kera. Meidän tuotevalikoimasta löydät teknisesti korkealaatuiset ja nykyaikaiset suurkeittiölaitteet sekä leipomolaitteet.

Ammattilaitteiden maahantuonnin ja myynnin lisäksi palveluihin sisältyy suunnittelu- ja konsultointipalvelu.

Bakerestalla on kattava valikoima laitteita ravitsemus- ja leipomoalalla toimiville yrityksille. Tuotevalikoiman uusiminen pitäisi kehittyä jatkuvasti uusien tuotteiden ja teknologioiten lisääntymisen mukaan.

Bakerestan huollon ja valtuutettujen huoltoliikkeiden avulla varmistat laitteitesi toimivuuden, pidennät niiden käyttöaikaa ja vähennät harmillisia käyttökatkoksia.

Lisää tietoa löydät kotisivuilta!

Huolto

Toimiva huolto vapauttaa ammattilaiset antamaan parhaansa keittiössä. Käyttövarmuus vähentää kalliita toimintakatkoksia ja lisää laitteiden suorituskykyä. Siksi olemme panostaneet huoltopalveluumme erityisen paljon. Meidän valtuutetut huoltoliikkeet ovat apunasi laitteen koko elinkaaren ajan. Ylläpidämme huoltohenkilökuntamme ammattitaitoa säännöllisellä koulutuksella ja ajantasaisilla materiaaleilla. Ota yhteyttä!

Bakeresta Oy Suurkeittiö- ja leipomolaitteet, Espoo
Bakeresta Oy Suurkeittiö- ja leipomolaitteet, Espoo
Bakeresta Oy Suurkeittiö- ja leipomolaitteet, Espoo

Kokemuksia yrityksestä Bakeresta Oy Suurkeittiö- ja leipomolaitteet

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.