Avnet on maailman suurin elektronisten komponenttien, IT-ratkaisujen ja sulautettujen teknologisten tuotteiden jakelija.

Avnet auttaa kumppaneitaan menestymään yhdistämällä maailman johtavinta teknologiaa kustannustehokkaisiin lisäpalveluihin ja ratkaisuihin.

Yli 19 000 työntekijää, yli 300 paikkakuntaa, yli 120 maata ympäri maailmaa. Olemme teknologisen toimitusketjun ytimessä. Tuomme syväluotaavaa osaamista eri osiin toimitusketjua, kuten suunnitteluun, logistisiin ratkaisuihin, kokoonpanoon, ohjelointiin, atk-järjestelmien kokoonpanoon ja integrointiin sekä teknisiin seminaareihin. Suunnittelusta tuotteen elinkaaren loppuun, olemme asiakkaidemme tukena jokaisessa vaiheessa.

Alta voit tutustua Euroopassa toimiviin yksiköihimme. Avnet Nortec Oy on Suomessa toimiva yksikkömme, joka vastaa mielellään lisäkysymyksiinne.

Avnet Silica

Silican palvelut puolijohteiden suhteen ovat erittäin kattavat. Teemme yhteistyötä 26 johtavan puolijohdevalmistajan kanssa ja tarjoamme syväluotaavaa tukea suunnitteluun. Asiakaspalvelumme on myös asiantuntevaa ja tarjoaa laaja-alaista tukea ja tietoa asiakkaillemme.

Silicassa yhdistyvätkin paikallinen asiantuntemus maailmanlaajuiseen tietotaitoon. Pystymme tämän ansiosta toimittamaan huippuluokan puolijohdeteknologiaa todelliseen kustannustehokkaaseen hintaan.

Avnet Abacus

Avnet Abacus on eurooppalainen elektronisten komponenttien jakelija laitevalmistajille, sopimusvalmistajille ja jälleenmyyjille. Palvelemme useita loppukäyttäjiä (kuljetusalaa, autoalaa, ilmailualaa, automaatioalaa, kiinteistötekniikkaa, armeijaa) ja yrityksellämme on 40 toimipistettä kaikkialla Euroopassa. Tarjoamme useassa maassa henkilökohtaista palvelua ja tietoa paikallisella kielellä.

Avnet Integrated Solutions

Avnet Integrated Solutions tarjoaa Euroopassa laajan skaalan Avnetin sulautettuja palveluita. Kattava tuotelinjastomme, erikoistunut laboratoriomme ja integroidut järjestelmämme mahdollistaa tuotteiden nopean saapumisen markkinoille. Näin asiakkaamme saavat vahvan kilpailuedun alallaan.

Avnet Integrated Solutions toimii itsenäisenä osana Avnet Electronic Marketing EMEAa. Hyödynnämme Avnetin vahvuuksia esimerkiksi logistiikan osalta palveluissamme asiakkaillemme.

Avnet Nortec Oy, Espoo
Avnet Nortec Oy, Espoo
Avnet Nortec Oy, Espoo
Avnet Nortec Oy, Espoo
Avnet Nortec Oy, Espoo
Avnet Nortec Oy, Espoo

Kokemuksia yrityksestä Avnet Nortec Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.