Kuusankoskella sijaitseva Road Rent Oy on erikoistunut ajoneuvojen - erityisesti hieman tilavamman kaluston - vuokraamiseen. Olemme osa Neste Oil -huoltoasemaketjua.

Autovuokraus on helppo tapa saada käyttöön tarvittava ajoneuvo määräajaksi. Meiltä pystyt vuokraamaan kätevästi hieman tilavampaa kalustoa, esimerkiksi pakettiautoja ja pikkubusseja. Jos tarvitset tila-autoa esimerkiksi muuttoa varten tai pikkubussia porukallesi, saat meiltä näppärän ratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää - tai poikkea käymään!

Tarjoamme asiakkaillemme myös kaikki perinteiset huoltoasemapalvelut aina bensanmyynnistä pikapesuun. Jos olet tien päällä ja kaipaat hetken hengähdystaukoa, olet tervetullut nauttimaan kupillisen kahvia siistiin ja hintatasoltaan edulliseen kahvioomme! Samalla voit pelata vaikkapa Veikkauksen pelejä.

Kuusankoskelainen Road Rent Oy tarjoaa laadukasta ja ystävällistä asiakaspalvelua. Olipa tarvetta sitten auton vuokraukselle tai laadukkaille huoltamopalveluille, olet lämpimästi tervetullut! Halutessasi voit ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää palveluistamme tai tarjolla olevista vuokra-autoistamme.

Autovuokraamo Road Rent Oy, Kouvola

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu