Ajoneuvojen varaosia, lisävarusteita ja työkaluja Kuopiossa

Meiltä ajoneuvojen varaosat, lisävarusteet ja kattava työkaluvalikoima asiantuntevasti teitä palvellen.

Tuleppa tutustumaan rennon tunnelman palvelevaan varaosaliikkeeseen.

Tuotteet

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme tai liikkeessämme. Löydät merkillisen hyvät autojen alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat helposti samasta paikasta ja kerralla oikein! Fixus-varaosapalvelu kattaa kaikki merkit ja automallit. Laaja valikoima lisävarusteita, kemikaaleja ja työkaluja lämmittää jokaisen tee-se-itse-miehen ja -naisen mieltä. Tarjolla on myös laaja valikoima erilaisia varusteita lasten turvalliseen ja viihtyisään matkustamiseen.

Varaosaliikkeet

Teemme tiivistä yhteistyötä autokorjaamojen kanssa. Löydä nettisivuilta yhteistyökorjaamomme. Voimme tarjota korkeatasoisia korjaamo- ja varaosapalveluja asiantuntemuksella ja kilpailukykyisin hinnoin niin vanhoihin kuin uusiinkin autoihin. Tämä takaa laadukkaan ja monipuolisen toiminnan autoilijan eduksi.

Ryhmäpoikkeusasetus mahdollistaa uusien, takuunalaisten autojen määräaikaishuollot myös merkkikorjaamojen ulkopuolella ilman että auton takuuehdot heikkenisivät.

FIXUS-ketju

Fixus- katju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihdoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Autovaraosa Fixus Kuopio, Kuopio
Autovaraosa Fixus Kuopio, Kuopio
Autovaraosa Fixus Kuopio, Kuopio

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu