Huollamme autosi ammattitaidolla

Autokorjaamo M. Tissari Ky on toiminut alalla jo yli 25 vuoden ajan, joten voit luottaa siihen, että yrityksellä on kokemusta ja osaamista. Me huollamme ja korjaamme autosi sekä toteutamme myös öljynvaihdot ja ilmastointihuollot joustavalla aikataululla. Kun olet huollon tai korjauksen tarpeessa, soita ja varaa aika autokorjaamollemme!

Fixus-korjaamopisteissä huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Fixus-ketjun korjaamot käyttävät huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Auton valmistajan antama takuu säilyy, kun huollot suoritetaan valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huomioiden Suomen olosuhteet.

Palvelumme

- auton huollot ja korjaukset

- ilmastointihuolto

- lisävarusteiden asennus

- vikamuistin luku ja nollaus

- diagnostiikka (vian etsintä)

- katsastuspalvelu

- nouto korjaamolle

Fixus-ketju

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden ja yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Autokorjaamo M. Tissari Ky, Kuopio
Autokorjaamo M. Tissari Ky, Kuopio
Autokorjaamo M. Tissari Ky, Kuopio

Kokemuksia yrityksestä Autokorjaamo M. Tissari Ky

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(2)
Larisa
05.02.2021
Tosi mukava! Kiitos!
Tosi mukava! Kiitos!

Ahmed
05.02.2021
Erinomaista
Hyvää palvelua ja kohtuulliset hinnat