Autohuolto Kariste Ky, Helsinki
Autohuolto Kariste Ky, Helsinki
Autohuolto Kariste Ky
Kariste Ky
Y-tunnus:
1466597-8

Palveleva Autokorjaamo Helsingissä

Autohuolto Kariste on jo vuonna 1998 autojen huolto- ja korjaustöihin perustettu yritys, joka työllistää tällä hetkellä 10 työntekijää. Työnkuvaamme kuuluu kaikenlaiset ajoneuvot, jotka kulkevat neljällä pyörällä. Teemme autosähkötyöt, huollot, korjaukset, katsastuspalvelut ym. Meillä on uudenaikaiset korjaamolaitteet ja käytämme vain laadukkaita varaosia. Näillä varmistamme ammattimaisen toimintamme ja turvalliset kilometrit autollesi.

Autohuolto

Kun autosi on huollon tarpeessa. Määräaikaishuollot, vuosihuollot, katsastustarkastukset ja katsastuspalvelut ammattitaidolla kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Huollamme henkilöautot, pakettiautot ja kevyet kuorma-autot. Uudenaikaiset testaus- ja mittalaitteet takaavat ammattimaisen huollon autollesi. Soita ja varaa autollesi huoltoaika.

Pikahuolto

PIKAHUOLTO ON TAUOLLA RENGASSESONGIN AJAN

Pikahuolto palvelee sinua arkisin 8-17. Öljynvaihdot, jarrupalojen vaihdot, renkaiden vaihdot ja kaikenlaiset pienkorjaukset onnistuvat odottaessa. Poikkea hetkeksi autosi kanssa pikahuoltoon.

Autokorjaus

Kun autosi tarvitsee korjausta. Teemme kaikki alustankorjaukset, kytkinkorjaukset, vaihteistokorjaukset, moottorikorjaukset, kolarikorjaukset, jarrukorjaukset, pakoputkistojen vaihto- ja korjaustyöt ammattitaidolla. Meiltä löytyy 3D-pyöräsuuntauslaitteet ja BOSCH- testerit. Tuulilasien ja sivulasien vaihdotkaan ei tuota meille ongelmia. Soita (09) 7579 5365 ja varaa aika autosi korjauksille.

Pikakorjaus

Pikakorjaukset odottaessa. Polttimoiden vaihdot, pyyhkijänsulkien uusinnat, vikakoodien lukemiset ja vikadiagnoosit ym. pikakorjaukset. Poikkea vaan paikalle, niin saadaan autosi taas kuntoon. Vikakoodien luku 35€.

Muita palvelujamme:

- Renkaat ja renkaanvaihto: Katso tarjouksemme tai pyydä tarjousta!

- Teholastut: KCR- teholastut asennettuna alk. 489€. Esimerkiksi Master lll G 10 asennettuna vain 489€. KCR on pohjoismaiden markkinajohtaja ja edelläkävijä teholastuissa. Kun kaipaat lisää vääntöä ja voimaa dieselautoosi, ota meihin yhteyttä. Kauttamme myös veneiden, traktorien ja raskaan kaluston teholastut. Toimitukset ja asennukset hoituvat nopeasti, jopa seuraavaksi aamuksi. Hinnat sisältävät asennuksen autoihin.

- Sijaisauto: Meiltä sijaisautot alk 30€ / pv.

Autohuolto Kariste Ky, Helsinki
Autohuolto Kariste Ky, Helsinki
Autohuolto Kariste Ky, Helsinki
Tuotemerkit
Defa -lohkolämmittimet ym Webasto -polttoainelämmittimet Bosch -laturit, startit ja sytytystulpat Thule ja brink vetokoukut, kattotelineet Walker -pakoputket Valeo -pyyhkijän sulat ja kytkinpaketit Sachs -kytkinpaketit ja työsylinterit Sonax -autonhoito tuotteet Osram -polttimot Helix - Shell- ja Mobil-voiteluaineet Fram -suodattimet Varta -akut ja paristot Luk - kytkinpaketit

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.