Yli 30 vuoden kokemuksella ajoneuvojen huoltoa

Tarjoamme täyden palvelun huollot ja korjaukset autosi iästä ja merkistä riippumatta. Käytössäsi voi olla useitakin autoja, uusi tai vanha, pieni tai suuri. Palvelemme Sinua kaikissa tapauksissa nykyaikaisilla työvälineillä ja testilaitteilla.

Soita ja varaa huoltoaika!

Autohuollot

Teemme huollot yli 30 vuoden vahvalla ammattitaidolla ja uusimmalla alan tekniikalla ja asentajamme ovat suorittaneet merkkikohtaiset järjestelmä- ja diesel kurssit. Käytämme huollossa alkuperäisiä varaosia, autosi takuu säilyy normaalina.

Katsastustarkistus- ja korjaus

Jännittääkö tuleva katsastus? Me huollamme autosi katsastuskuntoon ja käytämme sen tarkistuksessa puolestasi viereisessä katsastuskonttorilla! Tämän helpommaksi asiaa ei voi tehdä.

Sijaisauto

Vuokraa sijaisauto edullisesti vaikkapa työpäivän ajaksi niin arjen askareet onnistuvat!

Määräaikaishuolto

Jotta autosi säilyttää priimakunnon! Kilometri- tai aikaperusteinen huolto on autonvalmistajan määrittelemät huolto-ohjelma noin 3-vuoden tai 60 tkm:n välein.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä vuosittain, jotta laitteen toimivuus säilyy. Etenkin talven jälkeen on suositeltavaa tehdä ilmastointihuolto. Säästä polttoainekuluissa ja säilytä käyttömukavuus.

Auto-Mäenpää, Jyväskylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:30
Avoinna vielä 4h 5min
Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Pe
08:00-15:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.