murupolku logo/Majoitus/Majoitus Utsjoki/Aurora Holidays

Lappi kutsuu lomailijaa kaikkina vuodenaikoina

Kesäisin voit nauttia yöttömästä yöstä, kalastaa ja lähteä vaellukselle, maastopyöräilemään tai melomaan. Pääset myös poimimaan marjoja ja ottamaan valokuvia upeasta luonnosta. Katso tästä lomakohteen kesäisiä maisemia.

Syksyllä on mahdollista nähdä revontulet ilman pakkasta! Syksyllä Lapin luonto kutsuu vaeltamaan ja kokemaan kaikki sen kauniit värit. Voit myös kalastaa, ajaa maastopyörällä tai meloa kanootilla. Valokuvaa syksyn värit ja poimi samalla marjoja. Katso tästä syksyn tunnelmia.

Utsjoen talvi on maaginen. Talvella voit lähteä meidän kanssamme lumikenkävaellukselle, huskyajelulle tai lumikelkkasafarille ja illalla voit rauhoittua nuotion äärelle nauttimaan kauniista talvimaisemista. Video kauniista talvimaisemista ja värikkäistä revontulista

Meillä on neljä mökkiä ympärivuotiseen majoitukseen. Mökkien terassit ovat pohjoisen suuntaan parhaan revontulten katseluelämyksen takaamiseksi. Kesällä voit ihastella virtaavaa Tenojokea. Jokaiseen mökkiin mahtuu 4-6 ihmistä, ja ne ovat hyvin varusteltuja. Jokaisessa mökissä on oma sauna. Katso video mökeistä.

Yhteydenotot suomeksi tai englanniksi puhelimitse tai sähköpostitse.

Mökkimajoitusta ja loma-aktiviteetteja Utsjoella

Unelmoitko revontulien katselusta? Aurora Holidays tekee parhaansa, jotta tuosta unelmasta tulisi totta. Mökeissämme pääset katselemaan taivaalle sisällä lämpimässä tai ulkona, tulen ääressä huvimajassa aivan mökin vieressä. Voit nauttia paikallisista herkuista ja tarinoista samalla, kun odotat revontulten ilmestyvän taivaalle. Perheyrityksemme tarjoaa luontoelämyksiä hyvällä paikallistuntemuksella ja intohimolla vuodesta 2016 alkaen, pitkällä aiemmalla kokemuksella matkailualalta.

Aurora Holidaysin mökit sijaitsevat Suomen pohjoisimman tien varrella, Utsjoen ja Nuorgamin kylien välissä. Utsjoen luonto tarjoaa elämyksellisiä lomapäiviä ympäri vuoden. Mökkejämme voi vuokrata kesällä, syksyllä ja talvella. Soita ja kysy majoitusmahdollisuuksistamme!

Tarjoamme myös lomapaketteja kesällä, syksyllä ja talvella. Lomapaketteihin sisältyy kuljetus Ivalon lentokentältä mökille – katso lisätietoja kotisivuiltamme! Jos tulet Rovaniemeltä, pääset Ivaloon asti bussilla. Jos haluat tulla omalla autolla, ota yhteyttä niin saat tarkemmat ajo-ohjeet.

Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki
Aurora Holidays, Utsjoki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Aurora Holidays

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.