Auraprint Oy on johtava ja innovatiivinen etiketöintiratkaisuihin erikoistunut painotalo. Päätuotteitamme ovat painetut tuotetarrat, painamattomat blancotarrat, wrap-around etiketit, sleeverit, erilaiset erikoisetiketit ja painetut pakkauskalvot. Myös liput ja lomakkeet kuuluvat tuotevalikoimaamme.

Meillä on kivijalkana pitkä kokemus. Olemme monipuolinen, innovatiivinen ja investoiva haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta osaamista.

Henkilökuntamme määrä on n. 90 ja liikevaihtoa kertyi vuonna 2015 noin 12 miljoonaa euroa. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Turussa. Myyntikonttoreita on Turun lisäksi Vantaalla ja Kouvolassa.

Auraprint-yhtiöihin kuuluu myös turvakilpien ja -opasteiden suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Suomen Turvakilvet Oy. Suomen Turvakilpien nettisivujen kauppapaikasta tilaat tarvitsemasi kilvet ja opasteet nopeasti ja helposti!

Auraprint Oy

Auraprint Oy on monipuolinen graafisen alan yhtiö.

Päätuotteitamme ovat painetut tuotetarrat, blancotarrat, sleeverit ja muut muovietiketit sekä painetut pakkauskalvot. Myös liput ja lomakkeet kuuluvat tuotevalikoimaamme.

Auraprint-yhtiöt, Turku
Auraprint-yhtiöt, Turku
Auraprint-yhtiöt, Turku

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu