Palvelua asukkaiden, osakkaiden ja kiinteistöjen parhaaksi

Asuma Palvelut tuottaa Hakunilan Huolto Oy, joka perustettiin vuonna 1969. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua noin sadasta kiinteistönhuolto- ja siivouskohteesta sekä isännöintikohteesta.

Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelun laadussa.

Meidät tavoittaa helposti ja suoritamme palvelut rakentavassa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Asuma Isännöinti

Hakunilan Huolto Oy tuottaa Asuma Isännöinnin nimellä asuinkiinteistöjen isännöintipalveluja koko pääkaupunkiseudulle.

Käytännössä isännöinnin arki on monipuolista yhteistyötä hallituksen, osakkaiden, asukkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Isännöitsijä yhdessä tiiminsä kanssa huolehtii kiinteistön hallinnosta, on mukana taloyhtiön remonttien toteutuksessa ja auttaa asiantuntemuksellaan pitämään kiinteistön kustannukset maltillisina.

Asuma Isännöinnin etuna on, että meiltä ovat saatavilla tarvittaessa kaikki kiinteistöpalvelut kirjanpidosta huoltoon ja porrassiivoukseen saman katon alta. Näin yhteistyö on mutkatonta ja yhteydenpito nopeaa. Toki teemme sujuvaa yhteistyötä muidenkin palvelutuottajien kanssa. Asiakkaamme voivat valita meiltä aina tarpeisiinsa sopivan palvelukokonaisuuden.

Asuma Huolto

Asuma Huolto huolehtii asuinympäristöjen viihtyisyydestä ja kiinteistöjen kunnossapidosta. Toiminta-aluettamme on koko pääkaupunkiseutu. Tehtäviimme sisältyvät taloyhtiön vastuulle kuuluvien sisä- ja ulkotilojen ylläpitävät huoltotoimet asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen tarkoittamassa laajuudessa.

Huollamme ja valvomme kiinteistöjen talotekniikkaa. Pidämme huolta yhteisten tilojen laitteistoista ja valaistuksesta sekä päivystämme kellon ympäri yllättävien vikatilanteiden ja vahinkojen varalta. Nopeasti toimiva huoltopäivystyksemme on usein ensimmäisenä paikalla ehkäisemässä ja rajoittamassa vakavien henkilö- ja omaisuusvahinkojen syntymistä.

Tavoitteemme on aina asukkaalle turvallinen, huoleton ja viihtyisä sekä taloudellinen asuinympäristö. Hyvällä ja ennakoivalla huolenpidolla pystymme myös vaikuttamaan kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpitokustannuksiin.

Asuma Siivous

Siistit porraskäytävät ja muut yhteiset tilat kertovat hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Viihtyisä ensivaikutelma syntyy jo ulko-ovella.

Asuma Siivouksen henkilökunta on vakituista, osaavaa ja motivoitunutta. Me tunnemme kohteemme ja teemme aina huolellista työtä.

Joustavuus on meille valtti – pystymme tekemään kiireelliset työt nopeasti. Teemme sekä asuinkiinteistöjen että liikekiinteistöjen siivousta pääkaupunkiseudulla. Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-17:30
Avoinna vielä 2h 47min
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.