Astq Supply House Oy, Espoo
Astq Supply House Oy, Espoo
Astq Supply House Oy
Astq Supply House Oy
Y-tunnus:
0998541-6
Lähetä viesti
Lähetä viesti

ASTQ SUPPLY HOUSE OY - Toimintakonsepteja terveiden talojen hyväksi

ASTQ SUPPLY HOUSE OY on vuonna 1995 perustettu erikoispuhdistus-, siivous-, saneeraus-, rakennusalan konsultointiin ja tavarantoimitukseen erikoistunut perheyritys. ASTQ SUPPLY HOUSE:n liikeideana on luoda kumppaneilleen edellytyksiä kehittää ammattitaitoaan ja kilpailukykyään sekä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarjoamalla niille tuottavia ja innovatiivisia "parhaan käytännön" -menetelmiä, palvelukonsepteja ja tuotteita.

Perheyhtiö, joka tekee asiat just eikä melkein.

Astq Supply House on ammattilaisen varma valinta vaativissa projekteissa, missä ilmanlaadun, yleisen hygienian, hajujen tai jälkivahinkotorjunnan haasteet ovat sitä luokkaa etteivät markinoiden perusratkaisut riitä.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi varmistaaksesi yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Materiaalistandardi yrityksessäsi voi säästää tuhansia euroja vuodessa! Soita meille tai tule käymään niin kartoitamme yhdessä yrityksesi tuotetarpeet. Tuotteemme olemme valinneet silmällä pitäen niiden toiminnallisuutta, kestävyyttä ja laatua.

Kaikki huippumerkit vaativiin projekteihin.

Astq edustaa ja myy sekä kansainvälisiä että kotimaisia huppumerkkejä ja toimii samalla merkittävänä toimialansa asiantuntijana. Meidän palveluihimme kuuluvat tunnustetut konsultointi- ja koulutuspalvelut.

Astq Supply House Oy, Espoo
Astq Supply House Oy, Espoo
Tuotemerkit
BIERKUHL, BOSCLEAN, Heylo, Deconta, Negair, UltraClean, DCD, Ronda, Ghibli, Herock, Toucan eco, Grafoseal, Flex, Festool

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Astq Supply House Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.