murupolku logo/Lakiasiat/Asianajotoimisto Lappeenranta/Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy
Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy, Lappeenranta
Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy, Lappeenranta
Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy
Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy
Y-tunnus:
0634325-8

Asianajotoimisto Lappeenrannassa ja Imatralla - yrityksille ja yksityisille

Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy tarjoaa oikeudellisia asiantuntijapalveluita yrityksille, yrittäjille ja julkisyhteisöille. Olemme luotettava yhteistyökumppani kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa kysymyksissä pienyrityksistä konserneihin.

Yksityisasiakkaille tarjoamme erityisesti oikeudenkäynteihin, työoikeuteen sekä asunto- ja kiinteistökauppaan liittyviä palveluita.

Tutustu asiantuntijoihimme osoitteessa kotisivuillamme.

Asianajotoimisto Lappeenrannassa sijaitsee osoitteessa Koulukatu 11 (2.krs).

Asianajotoimisto Imatralla sijaitsee osoitteessa F.O. Virtasenkatu 6 (2. krs).

Yrityksen tarina

Yhtiömme on perustettu vuonna 1987 asianajaja Kari J. Laineen aloittaessa toimintansa Lappeenrannassa. Toimisto laajeni vuonna 2014, kun asianajajat Jouni Nikkanen ja Jussi Luukko kutsuttiin osakkaiksi. Toimisto on Kaakkois-Suomen suurimpia asianajotoimistoja ja keskittynyt yritysten, yrittäjien ja julkisyhteisöjen lakipalveluihin.

Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla, mutta tarjoamme liikejuridiikan asiantuntijapalveluita asiakkaillemme kaikkialla Suomessa.

Yritystoiminta on kehittynyt yhä monimuotoisemmaksi ja menestyvät yritykset tarvitsevat yhä useammin oikeudellista asiantuntija-apua. Haluamme olla omalta osaltamme turvaamassa ja kehittämässä yritysten menestystä tarjoamalla tasokkaita asianajopalveluita luottamuksella ja ammattitaidolla.

Lappeenrannan toimistomme sijaitsee osoitteessa Koulukatu 11 Danske Bankin ja City Apteekin talossa. Imatran toimistomme sijaitsee Tietotalossa osoitteessa F.O. Virtasenkatu 6.

Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy, Lappeenranta

Kokemuksia yrityksestä Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.